SVE JOJ JE TEŠKO U ŽIVOTU! Kaći upala kašika u MED, dobila na poklon stan od 100 KVADRATA!
Foto: Printscreen / Instagram

e to je poklon

SVE JOJ JE TEŠKO U ŽIVOTU! Kaći upala kašika u MED, dobila na poklon stan od 100 KVADRATA!

Folk zvezda Katarina Grujić nije ni slutila da će za nekoliko meseci početi da živi sama, i to u svom stanu

Objavljeno:

Naime, mlada pevačica uskoro će napustiti porodičnu kuću, u kojoj je živela sa roditeljima, sestrom i zetom, te će se preseliti u luksuzni stan koji je dobila na poklon od roditelja.

Ovo je bilo pravo iznenađenje za Katarinu, jer već nekoliko godina ima želju da živi sama i da se potpuno osamostali, čak je razmišljala i da iznajmi stan.

- Kaća najviše vremena provodi kod kuće kada nije na nastupima. Najviše joj prija mir njenog doma i tu se oseća najsigurnije. Ipak, ona je intenzivno počela da razmišlja o tome da se odseli iz porodičnog doma, jer smatra da ima dovoljno godina i da bi trebalo da testira sebe i kada je reč o takvom načinu života.

foto: Printscreen Instagram

Želela je da bude samostalnija kako bi jednog dana kada dođu deca i porodica bila potpuno spremna na sve što je čeka - otkriva izvor blizak mladoj folk zvezdi i dodaje:

- Njeni roditelji su je od samog starta podržali u ovoj odluci, a kako su njih dvoje vezani za Katarinu, teško im je bilo i da pomisle da bi ona možda iznajmila neki stan i tu živela. U trenutku kada su shvatili da bi Kaća zaista i mogla to da uradi, rešili su da je iznenade. Naime, njih dvoje su kupili stan od sto kvadrata u jednoj od novih zgrada čiji se radovi privode kraju, pa će tako za nekoliko meseci Kaća da se odseli iz porodičnog doma i započne samostalan život.

Ona je bila presrećna kada su joj jedne noći za porodičnom večerom predali ključeve od stana. Bilo je veoma emotivno. Svi su plakali - otkriva izvor.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.