ORMANI VREDNI MILIONE! Svi znamo njihove kuće, ali kad smo videli šta kriju u plakarima - zanemeli smo! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Instagram

za ove pare su mogle da kupe 10 stanova

ORMANI VREDNI MILIONE! Svi znamo njihove kuće, ali kad smo videli šta kriju u plakarima - zanemeli smo! (VIDEO)

Sada je već postalo nepisano pravilo da bez dobre i firmirane garderobe nemate šta da tražite na estradi

Objavljeno:

Već godinama smo svedoci prepucavanja domaćih zvezda oko toga koja nosi "fejk" garderobu i čija Birkinka više košta. Svojevremeno kraljica pop-a Madona je izjavila da se nikada ne pojavljuje u javnosti dva puta u istoj garderobi kako publika ne bi pomislila da je jadna.

Kako bi vam bilo jasnije o čemu pričamo pogledajte najskuplje garderobere domaćih i stranih zvezda koji vrede i po više miliona dolara.

Ko bi na ovoj listi najskupljih garderobera mogao da bude prvi nego sama princeza i naslednica imperije Hilton, glavom i bradom Paris Hilton. Paris je oduvek bila trendseterka i na njoj možemo da vidimo samo modele iz poslednjih kolekcija najrenomiranijih dizajnera današnjice.

Sestra Hilton poseduje garderober koji se prostire na više od 70 metara kvadratnih, a pored toga princeza ima poseban deo za cipele koji zove "Zemlja cipela".

Svojevremeno dok je sada najpopularnija Starleta Kim Kardašijan radila za nju kao tj. kada je vodila brigu o njenom garderoberu izjavila je da joj je to bio najteži posao jer je morala da složi sve stvari po bojama i da Paris manično kupuje. Jadna Kim...

Od spremačice do najbogatije starlete

Kim Kardašijan mnogi ne znaju ali svoju karijeru započela je tako što je uređivala garderobere poznatih i slavnih, prosto rečeno bila je fina čistačica za ormare. Međutim, Kim je sada daleko od toga i verujemo svi da ona ima poslugu koja sređuje njen ormar. Kako je Kimi najslikanija ličnost početka 21. veka i promoter brenda "Balman" njen garderober, kada je vrednost u pitanju, može da priđe blizu princeze Paris i da kao i uvek ostane tamo i gde pripada, na drugom mestu.

Rame uz rame sa svetskim džet-setom

Laskavo treće mesto na listi najluksuznijih garderobera pripalo je nasoj divi Jeleni Karleuši. Jelena nikada nije krila da troši ogromne količine novca na garderobu, a da su joj cipele i torbe fetiš pa je tako samo na njih potrošila bar četiri prosečna stana u Beogradu. Pored toga što poseduje zavidnu kolekciju ona vazi i za osobu od stila pa je zahvaljujući osećaju za modu prestigla čak i sirotu Kim koju su američki mediji optužili da kopira Jelenu. Zamisli kakav skandal.

Avangardna i seksi

Daleko ispod Jelene Karleuše, samo veličinom ali ne i sadržajem svog garderobera može da se pohvali Seka Aleksić. Naime, Kada je garderoba u pitanju Seka je pravi fenomen. Samo na prvo gledanje svako ko se iole razume u modu zaplakao bi kada bi se našao u tom delu Sekine kuće, a da ne govorimo o onim modno osvešćenim... bojimo se, ishod bi bio fatalan.

Puno košta

I poslednja na listi favorita ali ništa manje značajna legendarna Dara Bubamara. Istina je zapravo kad je Dara u pitanju, ta da ona nikada nije pokazala svoj garderober. Razlog tome je nepoznat ali s obzirom na to da "puno košta", Dara verovatno i nema garderober već sve svoje stvari drži u sefu - na sigurnom.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

(Espreso.co.rs/ Izvor: srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.