ŠOK SAZNANJE! Učesnik "Parova" je SIN legende narodne MUZIKE: Kad bolje pogledate shvatićete da su isti! (FOTO)
Foto: Printscreen

auuu

ŠOK SAZNANJE! Učesnik "Parova" je SIN legende narodne MUZIKE: Kad bolje pogledate shvatićete da su isti! (FOTO)

Hasan Dudić, legenda narodne muzike, prvi put otkriva vezu sa učesnikom „Parova” Milutinom Radosavljevićem Milijem

Objavljeno:

Od izvora bliskog pevaču saznajemo da Hasan Dudić sumnja da je zapravo on Milijev otac, jer je nekada bio veoma blizak poslovni saradnik sa Mihailom Radosavljevićem Rakcem i da su tada svakodnevno menjali devojke.

- Hasan i Rakac su bili glavni šaneri u gradu. Kod njih je kupovala čitava estrada. Imali su ekskluzivnu garerobu, tako da je kod njih uvek bila gužva. Desetine devojka im je svakodnevno dolazilo, oni su delili i pare, ali i devojke. Očigledno je koliko Milutin liči na Hasana i svi koji ih poznaju se pitaju da li je Dudić zapravo Milijev otac. I sam Hasan često priča na ovu temu, jer se dobro seća svih ljubavnih trouglova u kojima su bili on i Rakac - ispričao je izvor blizak Hasanu Dudiću.

foto: Printscreen

Kada smo pozvali Hasana Dudića kako bi nam dao komentar na ovu do sada nepoznatu i prilično neverovatnu priču, sačekalo nas je još veće iznenađenje. Pevač ne samo da nije demantovao ove navode već je i sam istakao da je, zapravo, verovatno on otac rijaliti učesnika.

- Mili je moj sin! Ja na njega tako gledam. Istina je da smo Hasan i ja nekada menjali devojke. Rakac je moj drug od detinjstva i mnogo toga smo prošli zajedno. Kada smo bili mladi, nameštali smo devojke jedni drugima, to je bilo normalno. Ja sam šetao njegove devojke, a on moje. Spreman sam da uradim DNK test, ali šta god da bude, ja svakako Milutina volim kao sina - rekao je Hasan i na kraju šeretski zaključio:

- Ma svi smo naši, samo jaši!

Milutin Radosavljević Mili kaže da o Hasanu misli sve najbolje i da se kroz život zaista u mnogim situacijama prema njemu postavljao kao otac.

foto: Dragan Kadić

- Rakac je moj otac, to ne treba dovoditi u pitanje, siguran sam u to! Ipak, Hasan se mnogo puta prema meni poneo kao da mi je roditelj. O njemu mislim sve najbolje i drago mi je što je jedna takva legenda bila uz mene dok sam odrastao. Mnogo puta mi se našao u nekim bezizlaznim situacijama. Često je, iako umoran od nastupa i od stalnih putovanja, dolazio da me vidi i pozdravi - rekao nam je Mili, koji se uveliko sprema za ulazak u novu sezonu „Parova”.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.