JELENA BAČIĆ PIJANA IZAZVALA SUDAR! Voditeljku odmah priveli!
Foto: Vladimir Sporčić

ona negira sve

JELENA BAČIĆ PIJANA IZAZVALA SUDAR! Voditeljku odmah priveli!

Spisateljica i bivša TV voditeljka Jelena Bačić Alimpić izazvala je udes u Novom Sadu kada se, vozeći pod dejstvom alkohola i brzinom većom od dozvoljene, zakucala u drugi automobil

Objavljeno: 14:20h

Udes se dogodio oko 13 časova u ponedeljak u prometnoj ulici Braće Popović, a kako je utvrđeno na licu mesta spisateljica je imala 1,79 promila alkohola u krvi. Ona je zbog toga, kako je potvrdio izvor iz policije, privedena u policijsku stanicu i određeno joj je zadržavanje do otrežnjenja. Bačić Alimpić je vozeći svoj "Suzuki" naletela na vozača iz Beške čiji je automobil oštetila, a s obzirom da je vozila brže nego što je pretviđeno čudo je što niko u udesu nije povređen.

foto: Printscreen/Instagram/jelena_bacic_alimpic

Protiv nje će biti podneta krivična prijava, a prema važećem Zakonu o bezbendosti saobraćaja pijanstvo od 1,61 do 2 promila tretira se kao veoma teško i uz njega ide obavezno zadržavanje na treženjenju do 12 sati. Pored toga, ukoliko vozač u stanju veoma teške alkoholisanosti, izazove nesreću sleduje novčana kazna od 30.000 do 50.000 dinara, kao i 15 kaznenih poena, a izvesno je i da spisateljica, kako sleduje po zakonu, neće moći da vozi narednih osam meseci.

S druge strane, voditeljka je potpuno šokirana negirala celu priču.

- Ne, to nije tačno. Gospode bože, šta sve ljudi neće da izmisle?! Trenirala sam, bila do grada da odradim ono što treba, kao što su uplate za fakultet i škole i slično. Živa sam, zdrava, sve je u redu i to nije tačno! To su obične laži i tom nekom ko je to rekao dabogda mu se vratilo! Nikakvog sudara nije bilo, ne znam ko je izmislio tako nešto - rekla je Jelena Bačić Alimpić i dodala da su se i ranije u medijima plasirale neistinite priče o njoj.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.