OVO JE GORE OD SUKOBA CECE I KARLEUŠE! Dragana Mirković  Sašu Vidića nazvala "mukicom", a onda je on stravično izvređao! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

sve se puši od njihovih prozivki

OVO JE GORE OD SUKOBA CECE I KARLEUŠE! Dragana Mirković Sašu Vidića nazvala "mukicom", a onda je on stravično izvređao! (FOTO)

Pevačica Dragana Mirković dala je intervju za jednu televiziju u kojem je prokomentarisala i negativne epitete u vezi sa njenim oblačenjem koje često dobija od Saše Vidića. Međutim, ni Saša Vidić nije ostao dužan Dragani.

Objavljeno:

Dragana je govorila za sarajevsku televiziju TV1, a na pitanje kako komentariše to što je Vidić rekao da nosi cipele od tri dinara, rekla je:

- Inače, to su "Dolce & Gabbana" cipele. Poslala sam taj njegov komentar kod njih u direkciju, pošto sa njima imam saradnju i prevela sam im sa sve onim smajlićima koji umiru od smeha. Na kraju krajeva, i da su od tri dinara? Meni su baš slatke i uopšte nemam taj problem da nosim nešto jeftino. Trenutno imam papuče od deset evra i mnogo ih volim i trudiću se da ih nosim što više. Ne pogađaju me ti komentari jer odlično znam od koga dolaze. Zašto jedna Verica Rakočević, jedan Zvonko Marković nikad nisu rekli jednu ružnu reč za moje oblačenje. Samo od jedne osobe koja je kućni prijatelj i stilista koleginice koja me ne voli. Svi su provalili i primetili. Komentari su beskrajno simpatični na tu temu i on, mukica, kad bi samo jednom pročitao to što napiše ni o kome više ne bi reč rekao, a ne samo o meni - rekla je Dragana za sarajevski medij.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Saša Vidić ostao je dosledan svom stilu, pa je Dragani poručio sledeće:

- Gargamela, sprcala si sto godina na estradi i još nisi naučila da se ponašaš. Lupaš gluposti! Pa, ženo, ti ne postojiš već dve decenije, ovo što pišem je kao pismo duhu! Vratiću se na pokojnog Majkla Džeksona. Ti i on imate definitivno zajednički nos. On je, nažalost, umro, kao i tvoja karijera - poručio je Vidić.

foto: Filip Plavčić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.