OPOMENULI JE, A ONA NAPRAVILA SKANDAL ZBOG MOBILNOG: Srpsku pevačicu obezbeđenje izbacilo iz aviona!
Foto: Printscreen/Instagram/sanjadjordjevicofficial

nije mogla da se strpi

OPOMENULI JE, A ONA NAPRAVILA SKANDAL ZBOG MOBILNOG: Srpsku pevačicu obezbeđenje izbacilo iz aviona!

Nisu imali drugog izbora nego da je izvedu napolje

Objavljeno: 12:02h

Jedan sasvim običan let naše poznate pevačice pretvorio se u pravi skandal u kojem je ona izvukla deblji kraj. Nakon nesporazuma a potom i svađe sa stjuartom, pevačica Sanja Đorđević morala je da se udalji iz aviona.

Glavna okosnica svađe bio je zapravo Sanjin postupak. Po sletanju aviona, Sanja je želela da uključi svoj mobilni telefon. Pravila avio kompanija su da se uređaju ne uključuju dok se svi motori vozila ne isključe pa ju je stjuard opomenuo nekoliko puta.

- Bila je baš neprijatna situacija. Sanja je pokušala na lep način da mu objasni da nije nameravala da telefonira, već da samo uključi aparat. Međutim, u tome nije uspela, pa je izgubila živce i napravila haos - ispričao je izvor sa lica mesta, a prenosi portal pink.rs.

Pevačica je očigledno u tom trenutku bila na ivici živaca.

- Vikala je na njega, psovala ga, govorila mu da je nekulturan i nevaspitan i da njena noga više neće kročiti u njihove avione. Stjuard je tada ućutao, povukao se i pozvao obezbeđenje, koje je došlo i zamolilo Sanju da napusti avion zbog remećenja reda i mira- dodao je izvor sa lica mesta.

I Sanja je potvrdila ove informacije iako nije htela mnogo da govori o nemilom događaju.

- Tačno je to što ste čuli. Na odmoru sam i ne mogu sad da pričam o tome - rekla je Sanja koja će kad se vrati sa mora sigurno uživati u svojoj luksuznoj vili na periferiji Beograda.

(Espreso.co.rs / Izvor: pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.