SVI PRIČAJU O NJENOJ AFERI SA LUKASOM, ALI ONA KRIJE JOŠ JEDNU TAJNU! Zbog ovog detalja iz prošlosti mnogi će se rasplakati!
Foto: Printscreen/Instagram/anasevic85

emotivno

SVI PRIČAJU O NJENOJ AFERI SA LUKASOM, ALI ONA KRIJE JOŠ JEDNU TAJNU! Zbog ovog detalja iz prošlosti mnogi će se rasplakati!

Iako do sada nije imala mrlju u karijeri, pevačica se našla u jeku skandala nakon što se nedeljama priča o njenoj aferi sa Acom Lukasom

Objavljeno:

Ana Sević zakoračila je na estradnu scenu 2010. godine, kada se pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", da bi se već sledeće sezone oprobala i kao voditeljka tog šoua.

Snimila je nekoliko pesama, a i u privatnom životu joj se sreća osmehnula kada je 2013. godine počela da se zabavlja sa kolegom Darkom Lazićem, sa kojim se iste godine i venčala, a godinu dana kasnije rodila ćerkicu Lorenu.

foto: Damir Dervišagić

Međutim, njen put ka estradi nije uvek išao glatko. Ana je rođena u Užicu, gde je i odrasla, a iako je od najranijeg detinjstva obožavala javne nastupe i radovala se svakoj prilici da peva, u tinejdžerskim godinama potpuno se povukla u sebe. Pokušala je da se pronađe u drugim profesijama, a nakon preseljenja u Beograd radila je i u jednoj privatnoj firmi.

Međutim, shvatila je da je pevanje ipak njen životni poziv, a u tome ju je najviše podržavala porodica - mama Danijela, baka Slobodanka i deda Jezda, od kojih je nasledila i muzički talenat. Iako je pored njih imala bezbrižno detinjstvo, Ana je odrasla bez oca.

foto: Damir Dervišagić

I dok o mami, baki i deki rado i uvek emotivno govori, jedina osoba o kojoj ne priča jeste njen otac. Iako je od početka karijere do sada dala veliki broj intervjua, pevačica nikada nije pomenula svog oca koji nije bio uz nju dok je odrastala, što je velika praznina i tuga u životu svakoga kome se to dogodi i što je sasvim sigurno i na nju ostavilo veliki trag.

(Espreso.co.rs/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.