KOJE SU TO FORE I FAZONI! Ovako zaista živi jedna BEOGRADSKA INSTAGRAMUŠA: Slika se u taksiju, a vozi se GSP-om!
Foto: Printscreen Instagram

otkrivanje

KOJE SU TO FORE I FAZONI! Ovako zaista živi jedna BEOGRADSKA INSTAGRAMUŠA: Slika se u taksiju, a vozi se GSP-om!

Nije sve tako kao što izgleda...

Objavljeno:

Kada pogledate Instagram ne možete a da se ne zapitate kako zaista žive popularne instagramuše koje prati nekoliko stotina hiljada ljudi. Stalno se slikaju u skopucenim restoranima, plažama, kolima, sa ekipom "iz snova", ali kako ZAISTA jedna takva devojka provodi svoj dan.

Možemo samo da probamo da raskrinkamo njihov život tako što smo neke "provalili", ali nećemo pominjati njihova imena, jer je to baš bezveze!

Dakle instagramuši dan počinje radno - rano ujutru, negde oko 7h, pitate se zašto? Pa ne može popularnost da se dobije neradom, šta vam je? Mora da proveri koliko poruka ima, koliko novih "nepostojećih naloga" je zapratilo njen rad i delo.

Onda se još malo razvlači po krevetu, do jedno podneva kada je vreme za ozbiljan rad. U iznajmljenom stanu, negde u blizini Ladnih voda, počinje spremanje. ne stana...niste dobro razumeli. Da definišemo: ide prvo jedan red pudera, pa korektor, pa drugi red pudera, pa senčenje, pa rumenilo i kreće prvi SELFI iz kreveta i narfavno sa haštagom #bezfiltera #bezšminke, ovo ono!

Onda ide promena mesta. U zavisnosti od svetla, u pitanju je ogledalo (veliko naravno) ili terasa gde se slika s leđa, kako bi u prvom planu bila pozadina. Da bi guza izgledala baš onako kako treba, valjalo bi obusti neke štiklice, jedna noga ispred druge, istrti se, uvuci stomak i TADAAAA, guza kao nova.

Kad se najede lepo paštete i paradajza za doručak, sledeći selfi je sa kutijom žitarica ili nekim hrono obrokom uz haštag #zdravživot #samozdravo #bezglutena...

Vreme je da se izađe iz gajbe. Zove se taksi i traži se jedno luksuzno vozilo, naravno ise se samo tri ulice dalje do prve stanice GSP-a, gde pada selfi u "mečki" sa haštagom #samobahato #brmbrm #idemooo. Onda se prelazi na pljačku. ne, ne, ne krade bukvalno stvari, ali marne po koju fensi fotku sa tuđeg instagrama, nekoh koktela ili fensi kafe uz obavezan haštag #uživanje #ada ...

Da nije sve savršeno u gradu, mora i ona da pokaže malo saosećanja prema ostalima i tada kreće obično neki "citat" i hejt po pridošlicama, ali i onima poput nje, dok ona sedi na "gvozdenom tronu" prave beograđanke iz Donje Sipulje.

Posle smrdljivog busa ide se na kombinu kod nekog oženjenog ili političara koji samo što nije postao odbornik SO Železnik, a onda kod Perice na ekstenzije. platiće mu odličnoim fotkama na Instagramu jer valja imati plastiku i od kose za večerašnji izlazak na splav. Sa njom idu drugarice koje se sve međusobno mrze, ali super su za fotkanje, glupo je noću se slikati sam.

Taman kad su se smestile na splavu, menadžer im nabacuje "super likove" za sto da imaju društvo i dobiće gratis piće. Onda tu ide ludilo, fotkanje, kokteli i obavezni selfi u klonjari jer ima veliko ogledalo.

Nije lako biti Instagramuša, zaista nije i ovo nije tekst omalovažavanje, to je mukotrpan rad! Pa zamislite samo da onako mamurni i rošavi treba da sredite lice u fotošopu svakog dana, da se sredi struk, nabaci guza i "grud", pa opet filteri pa sve tako ispočetka svaki dan.

A tek treba stići do Dubaija, Mikonosa, ali i Budve. Tamo tek posla ima koliko hoćeš.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.