Smogla snage i otkrila DUGO ČUVANU TAJNU: Snežana Đurišić bila žrtva ZLOSTAVLJANJA, maltretiranje trajalo godinama! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zvezde Granda

godinama je maltretirali

Smogla snage i otkrila DUGO ČUVANU TAJNU: Snežana Đurišić bila žrtva ZLOSTAVLJANJA, maltretiranje trajalo godinama! (FOTO)

Čuvena pevačica narodne muzike otvorila je dušu, pa je evocirala uspomene na dane koji su joj ostali u ružnom sećanju

Objavljeno:

Snežana Đurišić je tokom rane mladosti doživela psihičko zlostavljanje od strane vršnjaka, koji nisu želeli da se druže sa njom. Ona je kao jako mlada napustila rodno Kraljevo i nastavila školovanje u Beogradu, a tog perioda se nerado seća.

- Nisu me prihvatili. Zbog naglaska su me zvali "seljanko". Kraljevo je podneblje koje ima svoj specifičan akcenat - navela je Snežana u emisiji "Iz profila" i istakla da deca u tom dobu znaju da budu i te kako okrutna.

foto: Damir Dervišagić

- Uhvatila sam sebe da sam počela da pričam "po beogradski", ali onda sam iz inata, jer sam iz inata i rođena, počela da karikiram govor - kazala je pevačica, ističući da joj prilagođavanje novoj sredini nije lako palo i da je maltretiranje trajalo godinama.

- Bila sam prihvaćena tek kad sam na jednoj priredbi pozdravila svoje odeljenje. Tada su prestali da me zavitlavaju - zaključila je folk zvezda.

foto: Dragana Udovičić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.