STOJIN SIN NA PSIHIJATRIJI! Oženjen je, ima dvoje dece, liči na majku i godinama je u bolnici! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

snalazi se

STOJIN SIN NA PSIHIJATRIJI! Oženjen je, ima dvoje dece, liči na majku i godinama je u bolnici! (FOTO)

Nikad nije hteo da prihvati finansijsku pomoć od majke

Objavljeno:

Sin Stoje Novaković Milan Novaković već nekoliko godina radi u psihijatrijskoj ustanovi „Laza Lazarević“, saznaje Kurir Stars.

Po povratku iz Australije, gde je živeo desetak godina, Milan je u Srbiji završio srednju medicinsku školu, a potom se i zaposlio u struci. Prema rečima izvora, on nikad nije hteo da prihvati finansijsku pomoć od majke, već je želeo da se sam bori kroz život.

foto: Printscreen

-Milan je godinama živeo u Australiji kod Stojine prijateljice, dok je ona ovde gradila karijeru. Kad je stekla ime i popularnost, dovela je Milana u Srbiju da živi s njom. Pošto je završio srednju školu, ubrzo se oženio i dobio dvoje dece, pa je morao da se zaposli. Stoja mu je tada nudila pomoć, htela je da mu pokrene neki privatni biznis, da ima od čega da izdržava porodicu, ali on to nije želeo. Zaposlio se kao medicinski tehničar u „Lazi Lazareviću“ i tamo još uvek radi. Milan čak ni sada ne želi da mu Stoja finansijski pomaže, prihvatio je samo stan koji mu je kupila pre nekoliko godina. Želja mu je da i dalje radi u bolnici ili da ode negde u inostranstvo gde bi za više novca mogao da radi u svojoj struci - rekao je naš sagovornik.

Stoja nije htela da priča o sinu za novine, ali je pre nekoliko godina u jednom intervjuu rekla da je vrlo ponosna na njega.

- Milan je jako vredan i borben. Završio je medicinsku školu i zaposlio se bolnici. Ponosna sam na to u kakvog je čoveka izrastao, iako ja nisam uvek bila pored njega, sticajem okolnosti - rekla je pevačica u emisiji „Iz profila“.

foto: Printscreen / Instagram / stojainstitucija

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.