NAŠE STARLETE TESLAČI GAZDA MILE U POMOĆNOJ PROSTORIJI IZA ŠANKA! Žene, snimite krajnike, ko zna šta ste zakačile?
Foto: Marina Lopičić, Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

istina?

NAŠE STARLETE TESLAČI GAZDA MILE U POMOĆNOJ PROSTORIJI IZA ŠANKA! Žene, snimite krajnike, ko zna šta ste zakačile?

Kreator Saša Vidić poznat je po oštrom jeziku i nikada ne brine da li će nekoga uvrediti ukoliko je to zaista njegovo mišljenje

Objavljeno:

Saša Vidić je dugo je radio na svojoj karijeri i zaista je jedan od naših najboljih kreatora, što mu svakako daje za pravo da može da kaže šta misli o bilo kome. On je jedna od javnih osoba koju nikada nećemo videti u nekom rijalitiju,a o učesnicima istih misli "sve najlepše".

Čvrsto stoji iza svojih stavova, pa je ovoga puta u intervjuu ispričao da su se prostitutke latile mikrofona kako bi podigle tarifu, ali nije želeo da otkriva na koga tačno misli:

foto: Printscreen

- Ako kazem, uvrediću ih javno, a same će se one naći. Starlete i polusvet iz rijalitija, jedini način da takve osobe legalizuju prostituciju je da uzmu mikrofon, idu na tezge, a na tezgi ih teslači gazda Mile u pomoćnoj prostoriji iza šanka! Hopa cupa i ona nam se smeši iz nove mečke. Pojavi se u nekoj emisiji ispriča kako je snimila album i zaradila sve sama. Ženo, snimite bolje krajnike, ko zna šta ste zapatile.

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.