NAOMI KEMBEL ŽELI DA UPOZNA KARLEUŠU! Stiže u Srbiju, ali to joj nije jedini zahtev! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Fonet

tražila da joj srede susret

NAOMI KEMBEL ŽELI DA UPOZNA KARLEUŠU! Stiže u Srbiju, ali to joj nije jedini zahtev! (FOTO)

Jedna od najlepših žena sveta tražila je od organizatora žurke zbog koje dolazi u Beograd da joj srede susret sa srpskom pevačicom

Objavljeno:

Svetski top-model Naomi Kembel želi da upozna srpsku pevačicu Jelenu Karleušu! Čuvena "crna pantera" dolazi u Srbiju 23. septembra na glamuroznu žurku koju organizuje jedna svetski poznata akademija iz Srbije, koja se bavi iscrtavanjem obrva. Manekenka je očigledno veliki fan naše pevačice, pošto često na društvenim mrežama komentariše Karleušin stajling i nastupe, a sada želi i da se nađu licem u lice.

Manekenka je ispod videa pevačicinog nastupa u diskoteci napisala: "Nastavi da razbijaš, draga!"

- Naomi je sa ljudima koji je dovode u Beograd razgovarala o poznatim Srbima i osobama koje bi volela da upozna. Iznenadili su se kad ih je pitala za Karleušu i da li će ona biti na toj žurci. Obećali su joj da će kontaktirati Jelenu i probati da im organizuju susret. Kembelova im je tada rekla da Jelena izgleda kao top-model, a da su joj nastupi veoma energični - tvrdi za Informer izvor blizak organizaciji ovog događaja.

Kembelova je tražila da obiđe beogradske splavove, ali i da na raspolaganju u svakom trenutku ima vozača, automobil i stranu flaširanu vodu.

- Ona važi za jednu od najrazmaženijih zvezda. Ipak, izgleda da se sa godinama smirila, pošto nije imala neke nenormalne prohteve kad je reč o njenom boravku u Beogradu. Znam samo da je naglasila da temperatura u hotelskoj sobi treba da bude oko 22 stepena Celzijusa - ističe ovaj izvor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.