ANOREKSIČNA, SA BELOM KOSOM I ČUDNIM STAJLINGOM: Karleušin 1. nastup sa samo 16 godina! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

nema veze sa onom jelenom koju znamo

ANOREKSIČNA, SA BELOM KOSOM I ČUDNIM STAJLINGOM: Karleušin 1. nastup sa samo 16 godina! (VIDEO)

Pevačica je bila jako provokativno obučena za svoje godine i bila je maltene potpuno druga osoba nego danas

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša prve nastupe je imala još u obdaništu kada je pred drugarima pevala i igrala. Već tada je znala čime želi da se bavi, a opčinjenost tadašnje publike joj je davala vetar u leđa.

Posle osnovne škole, upisala je Zemunsku gimnaziju, a pohađala je muzičku školu i bila je član hora. U početku je pevala prateće vokale i snimala reklame na radiju imitirajući glasove poznatih ličnosti. Tako je zaradila svoj prvi honorar.

foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

Prateće vokale je pevala sa Cecom Ražnatović koja je tada bila veoma popularna. Smatrala ju je svojim idolom pa se rastužila kada je Ceca prokomentarisala da Jelena ima glas, ali ne i stas velike zvezde.

foto: Damir Dervišagić

Jelena se sinoć prisetila tih dana i objavila snimak svog prvog nastupa, kada je imala samo 16 godina. Karleuša je to veče pevala svoj prvi hit "Ogledalce".

- Ovo je moj prvi live nastup.... sa 16 godina... To veče sam dobila nagradu kao otkriće godine - napisala je ona ispod snimka na kojem je možete videti sa svetlom, maltene belom kosom, mršavu do bola i provokativno obučenu za svoje godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.