MORBIDNA KOINCIDENCIJA! Goga Sekulić otkrila JEZIVI detalj o njenom pokojnom i sadašnjem suprugu! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

čAk ne ide ni na grob

MORBIDNA KOINCIDENCIJA! Goga Sekulić otkrila JEZIVI detalj o njenom pokojnom i sadašnjem suprugu! (FOTO)

Pevačica Goga Sekulić preživela je najteže životne trenutke kada joj je pre 4 godine preminuo prvi suprug Igor Ramović

Objavljeno:

Igor je preminuo samo dva meseca nakon njihovog venčanja, posle kratke ali veoma teške bolesti, a pevačica se dugo borila sa tugom i bolom koji je doživela kada je izgubila supruga.

Međutim, sudbina je htela da ponovo pronađe sreću u ljubavi, pa se Sekulićeva pre nekoliko meseci udala za svog novog izabranika, Uroša Domanovića.

foto: Nebojša Mandić

Međutim, pevačica od svih prijatelja krije jezivu podudarnost da su njen pokojni i sadašnji muž rođeni istog dana - Igor 4. juna 1972. godine, a Uroš 20 godina kasnije, na isti datum.

Ona želi da zaboravi prošlost, ali ovaj detalj je stalno podseća na pokojnog supruga.

foto: Damir Dervišagić

- Gogi nije bilo svejedno kada je saznala da su obojica rođeni istog dana. Naježila se, mislila je da se Uroš šali s njom. Ne voli ona o tome da priča. Kad god je neko pita nešto za Igora, ona se ljuti. Kaže da je to prošlost i da ne treba kopati po toj temi. Ona čak ne ide Igoru ni na groblje, jer misli da to nije fer prema njenom sadašnjem mužu Urošu i zato se i nervira kada bilo ko pomene Igora - ispričao je za Informer izvor blizak pevačici.

Goga je potražila i savet od astrologa, koji joj je rekao da nema razloga za brigu jer su njeni i Uroševi astrološki aspekti sjajni.

foto: Printscreen/Instagram/sekulicgoga

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.