Mali Šijan stalno pravi probleme, ali sada je došao red na njegovu SESTRU! IZOPERISALA SE i promenila lični opis! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

jadna goca sa njima...

Mali Šijan stalno pravi probleme, ali sada je došao red na njegovu SESTRU! IZOPERISALA SE i promenila lični opis! (FOTO)

Ćerka Goce Božinovske odlučila je da poradi na svom izgledu i podvrgne se estetskoj korekciji

Objavljeno:

Najstarija ćerka Goce Božinovske, Jelena Vučković, proslavila se pomoću svog glasa, dok je njen brat na uštrb skandala privlačio medisjku pažnju.

Mirko je često bio na meti pripadnika policije zbog brze vožnje i tuča, a Jelena smatra da sve to ništa nije čudno ukoliko se u obzir uzmu njegove godine.

- Mirko je divan, voli da izlazi, što mu se ne može zameriti jer ima 24 godine. Svi smo bili luckasti u tim godinama. Ja ga uvek savetujem i vremenom će se promeniti. Već se menja nabolje - izjavila je Jelena jednom prilikom, a ubrzo nakon toga ona počela da zadaje probleme svojoj majci.

foto: Damir Dervišagić

Jelena je prošla kroz teško razdoblje kada je izmislila udaju, u čemu ju je raskrinkala upravo majka. Nakon toga, odlučila je da promeni nešto krupno u svom životu, te se podvrgla operaciji nosa.

Pevačica je sama priznala da je korigovala nos, a na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, objavila je i fotografiju sa i nakon ove intervencije.

Rekli bismo da ga je smanjila "za broj", vidno ga suzila, izdužila svoje lice, ali da li joj je to bilo potrebno - odlučite sami:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.