PRASE, MUSAKA, PASULJ, SUPA... Ceca progovorila o svom kulinarskom umeću! Od nje NEĆEMO uzimati recepte! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

nije neka domaćica

PRASE, MUSAKA, PASULJ, SUPA... Ceca progovorila o svom kulinarskom umeću! Od nje NEĆEMO uzimati recepte! (FOTO)

Ceca dolazi iz tradicionalne srpske porodice, u kojoj su sve žene bile vešte kuvarice

Objavljeno:

Svetlana Ceca Ražnatović oduvek ima besprekornu liniju, u čemu joj mnogo pomaže i to što nije veliki gurman i ne voli da kuva. Ipak, otkrila je i kakvo je njeno kulinarsko umeće.

Obzirom da potiče iz tradicionalne srpske porodice, pevačica je otkrila:

"Ja nisam neka bajna kuvarica, ne zato što nisam talentovana, nego zato što me to uopšte ne zanima. Ja imam svoju profesiju i maksimalno sam posvećena svom poslu", kaže Ceca i priča koja sve jela zna da sprema.

foto: Dragan Kadić

"Znam supu iz kesice, znam da ispečem pile, da napravim musaku, pasulj, znam čak i prase da ispečem. Ja sam žena sa juga, kod nas žene sve kuvaju. Moja majka je sjajna kuvarica, fantastično kuva. Uopšte žene sa juga su odlične domaćice. Prema tome, moja sestra i ja smo pored moje majke morale sve da znamo da spremimo. To je bilo pod obavezno, ali sada ja nisam neko ko uživa u tome, i ne kuvam, ali život uvek može da se preokrene, a ja sam neko ko ume da se prilagodi. S druge strane, nisam neki gurman, ne volim mnogo da jedem. Jedem samo kad moram da ne bih pala u nesvest. Iskreno, kuhinja mene ne zanima. Sad da stojim pored šporeta i da kuvam, to mi uopšte nije zanimljivo", iskrena je folk zvezda.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.