KO IH OŽENI POSTAĆE MILIONER! Ove Srpkinje su najpoželjnije UDAVAČE, a sa sobom nose ogroman MIRAZ! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

srpske bogatašice

KO IH OŽENI POSTAĆE MILIONER! Ove Srpkinje su najpoželjnije UDAVAČE, a sa sobom nose ogroman MIRAZ! (FOTO)

Na javnoj sceni Srbije je mnogo javnih ličnosti. Neke dame su našle mir, udale se i rodile decu. Međutim, neke još uvek to nisu uradile...

Objavljeno:

One dolaze iz različitih branši, a svaka od njih zahvaljujući svom poslu ili nasledstvu na svom računu ima i veliku količinu novca. Koje dame sa našeg podneblja su najpoželjnije udavače, pogledajte:

Dragana Džajić

Mlađa ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, važi za jednu od lepših i atraktivnijih dama na našem podneblju. Međutim, njeno bogatsvo se piše sa velikim brojem nula pa nema sumnje da je jedna od najboljih udavača na ovim prostorima.

foto: Printscreen/Instagram/mademoiselle_official_mc

Zorana Jovanović

Blogerka Zorana Joavnović stekla je veliko bogatstvo objavljujući klipove na Youtube-u. Od bogate devojke sa Dedinja postala je najuticajnija modna blogerka na ovim prostorima. Iako je u vezi sa fudbalerom, to je ne sprečava da i dalje bude jedna od najpoželjnijih dama za oltar.

foto: Damir Dervišagić

Sofija Milošević

Ona je jedna od naših najpoželjnijih manekenki. Uživa u vezi sa Ademom Ljajićem, ali ne treba zaboraviti da je i pre njega Sofija imala uspešnu karijeru svetskog modela, a uz lepotu koju nesumnjivo poseduje, ne možemo izbeći ni činjenicu da je tokom poslednje decenije zaradila i mnogo novca u poslu kojim se bavi.

foto: Damir Dervišagić

Ivana Korab

I ona je poznata kako u Srbiji, tako i u Holivudu. Neki je smatraju i jednim od većih srpskih seks simbola. Uspešno gradi karijeru modela i glumice u Holivudu pa uz lepo lice i telo, Ivana može da se pohvali i lepom zaradom tokom prethodnih nekoliko godina inostrane karijere.

foto: instagram/Ivanakorab

Katarina Grujić

Verovali ili ne i jedna folkerka našla se na ovoj listi. Pevačica Katarina Grujić može da se pohvali brojnim hitovima, ali ono što mnogi ne znaju je da je otac ove pevačice uspešan preduzetnik i jedan od bogatijih ljudi u srpskoj prestonici. Ko Katarinu odvede do oltara, dobar miraz ga sigurno očekuje.

foto: Dragan Kadić

Gordana Karić

Jedna je od bogatih naslednica familije Karić. Ćerka Sretena Karića, Bogoljubovog brata, može da se pohvali sjajnim izgledom, ali i velikom svotom novca na računu.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.