ANA NIKOLIĆ SAD IMA 125 KILOGRAMA! U kategoriji s Palmom i Tajsonom, rve se s Hoganom, a mladunče SLONA drži u zubima!
Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić, Nebojša Mandić

UBIŠE JE OD PROZIVKI

ANA NIKOLIĆ SAD IMA 125 KILOGRAMA! U kategoriji s Palmom i Tajsonom, rve se s Hoganom, a mladunče SLONA drži u zubima!

Ana ima, verovali ili ne, 125 kilograma, što bi bilo totalno OK u slučaju da je visoka 2.10, ali nažalost, to nije slučaj...

Objavljeno:

Pevačica Ana Nikolić izazvala je veliko interesovanje medija čim je objavila da je u drugom stanju. Svi smo pomno pratili njenu trudnoću i gledali kako joj stomak raste iz dana u dan u emisiji "Ja imam talenat" gde su Ana i njen suprug Rasta bili članovi žirija, ali od stola u emisiji nismo primetili da ne raste samo stomak. Rasla je Ana - srazmerno svuda!

Međutim, Ana je dva meseca pred porođaj maltene nestala i povukla se u zidove svog doma. Od kamere je bežala kao "đavo od krsta", a kada je napokon otišla u porodilište čuvalo je nekoliko članova privatnog obezbeđenja, kao da je Bijonse, koje nije dozvoljavalo da ijedan novinar ili fotoreporter priđu porodilištu.

Pisalo se da je dotične momke unajmio Rasta kako bi sakrio svoju suprugu od paparaca i sačuvao joj imidž fatalne žene, ali kada se Ana pre par nedelja porodila i na svet donela devojčicu Taru, reper je promenio ploču i hvalio se na sve strane svojom suprugom.

Objavio je na društvenim mrežama Aninu fotku, nastalu neposredno nakon porođaja i šokirao sve! Anu su krenuli da prozivaju da izgleda strašno bez šminke i da se "totalno izobličila", što i nije bilo baš na mestu budući da se žena porodila tek pre par sati, ali tek je po izlasku iz porodilišta nastao opšti haos!

foto: Printscreen Instagram

Ana se pojavila deblja jedno 50 kg nego kada smo je poslednji put videli, sa glavom veličine Rastine dve i kilaže jedno tri puta veće od svog supruga. Što bi naš narod rekao, "može u zubima da ga nosi".

foto: Damir Dervišagić
foto: Marina Lopičić

Pevačica je, ako nam ne verujete pogledajte, dostigla težinu od čak 125 kila, pa mi ozbiljno sumnjamo da je "veća" čak i od najveće osobe koju domaća javnost zna - Dragana Markovića Palme.

foto: Zorana Jevtić

Na svetskom nivou, rekli bismo da joj je pandan možda velikog Hulk Hogan (140kg), koga bi dobila na keca, ako se mi pitamo.

foto: Printscreen

Krenula je pevačica stopama slavnog Ronalda (120kg) i na tom putu nažalost ugrozila svoje zdravlje, pa se iskreno nadamo da će joj brzo poći za rukom da skine kilažu.

foto: Profimedia/AP

Do tada, žao nam je, ali moraće da preboli zle komentare koje joj upućuju na društvenim mrežama i porede je čak i sa nilskim konjem, a kako i ne bi ako nilski konj u pubertetu dostiže 125 kilograma.

foto: Printscreen/Facebok/Cincinnati Zoo

Stare bombe koje još uvek pronalazimo ispod Beograda imale su kilažu od oko 125 kilograma!

foto: Fonet, Ilustracija

Da li ste znali da mladunče slona ima oko 100kg kad se rodi?

foto: Reddit

Da ne bismo morali da sledeći put tražimo i kategoriju iznad 125 kilograma, nadamo se da će Ana uskoro uspeti da se reši viška kilograma, jer sada bez problema u fajtu može da dobije i Majka Tajsona koji je ipak teška kategorija, a ima "samo" 110 kg.

foto: Printscreen/Facebook/E:60

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.