SAMO JEDNA ŽENA JE IDOL NAŠIM PEVAČICAMA: Ko je sve imao ISTE spotove kao kraljica POPA!
Foto: Printscreen

Kopi-pejst

SAMO JEDNA ŽENA JE IDOL NAŠIM PEVAČICAMA: Ko je sve imao ISTE spotove kao kraljica POPA!

Naše pevačice obožavaju da su “trendy”, pa umesto da nešto same izmisle one uz pomoć naših “proslavljenih” režisera pronađu inspiraciju u Madoninim spotovima

Objavljeno:

Ako je Kraljica POP-a inspiracija i Lady Gagi,Rihanni i jednoj Britney Spears, što ne bi i našim “umetnicama”.

Madonna je leta 1995.godine izbacila singl Human nature i vrlo provokativan S-M spot u kom dominiraju “kutije” u kojima se nalazi ona sa igračima. Ovaj spot se smatra jednim od najboljih spotova 20.veka zbog kostima i kompletnog stajlinga. Iste godine Ceca Ražnatović je u okviru spota Nije Monotonija imala “deo sa kutijama” ali, je sve to ukrasila “tigrićem”. Originalno,nema šta.

foto: Printscreen

Jelena Karleuša nikada nije ni krila da joj je Madonna inspiracija i jedini muzički idol. Tako je Jk bila inspirisana spotom Bedtime Story koji je snimljen 1995.godine i smatra se jednim od najskupljih video klipova rame uz rame sa spotom Scream koji su duetski uradili Michael Jackson i njegova rođena sestra Janet Jackson.

foto: Printscreen

Leontina Vukomanović je postala popularna devedesetih “pobedama” na Letnjim festivalima. A sa pesmom Daleko je ustoličila svoj vrh na tadašnjoj Dance sceni Jugoslavije. Mnogi su saglasni da Daleko i Frozen jako liče, kao i spotovi obe pesme, premda je Madonna snimila spot u pustinji a Leontina “na otvorenom moru”.

foto: Printscreen

I,naravno Maja Nikolić je bila muzički inspirisana pesmom You ll See koja je obeležila 1996.godinu pred samo snimanje Madoninog mjuzikla Evita.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.