NAJJAČI SNIMAK OPET NA JUTJUBU! Zabranjivani Mitar Mirić ponovo hara mrežom i to OVAKO obučen - LEGENDARNO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

hahahahahaha

NAJJAČI SNIMAK OPET NA JUTJUBU! Zabranjivani Mitar Mirić ponovo hara mrežom i to OVAKO obučen - LEGENDARNO! (VIDEO)

Snimak koji ćete svakako zapamtiti

Objavljeno:

Kada je Mitar Mirić izdao pre dve decenije sada već čuveni album "Nisam ja osvetnik" mnoge pesme su odmah na samom startu naišle na fenomenalan prijem kod publike. Pre svega hitovi kao što su "Grešnik", "Ja ne živim ovde", "Majke mi rođene", kao i naslovna "Nisam ja osvetnik" odmah su se zavrteli radio stanicama narodnog melosa.

Popularnosti albuma doprinela je i fotografija sa omota na kojoj je Mitar poluobnažen i sa izraženim maljavim grudima, dok na sebi ima farmerke i samo jaknu na gornjem delu tela uz interesantan detalj na glavi.

foto: Printscreen

Međutim, iz današnje perspektive gledano, ipak je uslovno rečeno najlegendarniji momenat čitave priče oko albuma "Nisam ja osvetnik" taj kada je Mitar gostovao u jednoj emisiji televizije Pink izvodeći pesmu "Princeza i probisvet", a odevna kombinacija koju je izabrao sastojala se od standardnih farki i sve samo ne standardnog - dresa minhenskog Bajerna.

Ovo TV pojavljivanje je ostalo simbol Mirićevog ekstravagantnog stila u javnosti, a iako je pored Bajernove majice imao još barem desetine jednako čudnovatih modnih izleta nekako je ona ostala najupečatljivija i ona koje se ljudi uvek prvo sete.

foto: Printscreen

Problem je nastao pre par godina kada je ovaj klip skinut sa Youtube-a. Naime, nakon toga su mnogi pokušali da opet aplouduju snimak, ali sajt to nije dozvoljavao, razlog je nezakonitost. Na mnogim forumima, stranicama, vestima je tražen ovaj nastup star 20 godina, ali želje su ostale neuslišene sve do danas.

Našli smo slavni klip i kao što vidite možete ga na miru odgledati kod nas, a ako želite i sačuvati na svoj računar. Uživajte u "Princezi i probisvetu"...

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.