NAPADALI JE DA NIJE DOBRA MAJKA! Nikolija je poludela i začepila svima usta!
Foto: Printskrin: Instagram/nikki_nicole_

NE TRPI ZLE KOMENTARE

NAPADALI JE DA NIJE DOBRA MAJKA! Nikolija je poludela i začepila svima usta!

- Moje današnje obaveze trajale su ukupno sat i po vremena, dok neke majke moraju da budu po osam sati u kancelariji ili na nekom drugom radnom mestu, rekla je Nikolija

Objavljeno:

Nikolija Jovanović je pre nešto manje od godinu dana na svet donela ćerkicu Reu, a veoma brzo se vratila na muzičku scenu, izbacivši nekoliko singlova.

Ćerku folk pevačice Vesne Zmijanac pčesto možemo da vidimo po TV emisijama, dok vikendom obično nastupa. Zbog toga su je mnogi okarakterisali kao lošu i nedovoljno posvećenu majku, ali ona ne haje za te priče.

foto: prinscreen instagram

NAJVEĆA TAJNA LJUBAVI VOJINA I SLOBODE: Kad su se upoznali on je bio u braku, a ona u vezi sa POZNATIM Srbinom (FOTO)

"Daleko od toga da je odluka o povratku na posao bila laka, ali ne mislim da Rea mnogo trpi jer je ovaj posao fleksibilan. Moje današnje obaveze trajale su ukupno sat i po vremena, dok neke majke moraju da budu po osam sati u kancelariji ili na nekom drugom radnom mestu.

foto: Printscreen

Pritom, mi radimo samo vikendom, a kod kuće smo preko cele nedelje. Posao muzičara zahvalan je u tom smislu, ali nemamo taj komfor da se povučemo na duže jer nisam sigurna šta bi nas sačekalo kada se vratimo", podelila je pevačica svoje gledište na ovu temu.

(Espreso.co.rs / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.