NAKON ŠTO JU JE OBEZBEĐENJE IZBACILO SA SPLAVA I POVREDILO! Oglasila se Ana Mihajlovski sa sve maramom na glavi! (VIDEO)
Foto: Kurir.rs

kecelja i da kuva!

NAKON ŠTO JU JE OBEZBEĐENJE IZBACILO SA SPLAVA I POVREDILO! Oglasila se Ana Mihajlovski sa sve maramom na glavi! (VIDEO)

Voditeljka je rešila da na sebi svojstven i duhovit način odgovori na prozivke

Objavljeno:

Voditeljka Ana Mihajlovski sasvim sigurno će pamtiti izlazak na jedan beogradski splav gde je obezbeđenje nasrnulo na nju i gde su joj nanete telesne povrede. Name, Ana se nedolično ponašala, zbog čega je obezbeđenje moralo da je izbaci sa splava.

PRAVILA HAOS, PA IZBAČENA SA SPLAVA! Voditeljka se napila, OBEZBEĐENJE MORALO DA REAGUJE! (VIDEO)

Voditeljka je izašla u provod kako bi proslavila rođendan svoje prijateljice, a kada se uz muziku i piće malo više opustila, usledila je brutalna reakcija članova obezbeđenja koji su je odvukli iz lože.

foto: Kurir.rs

Mnogi su komentarisali da takvo ponašanje ne priliči majci dvoje dece, a Ana se sve do sada nije oglašavala na tu temu. Voditeljka je rešila da na sebi svojstven i duhovit način odgovori na prozivke.

Pogledajte šta je Ana rekla o skandalu:

Podsetimo, Ana Mihajlovski se 2015. godine našla u jeku skandala kada je bila privedena jer je vređala policajce i radnike "Parking servisa" u momentu kada je "pauk" podigao njen auto, budući da je bio parkiran na nedozvoljenom mestu.

Policija je voditeljku privela u PU Stari grad kako bi dala izjavu, međutim čim je stigla tamo rekla je da joj je loše i da je odvedu u Urgentni centar jer "održava trudnoću".

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.