ISPALA JE NAJVEĆI ŠMEKER U SRBIJI! Ceca u dobrotvornoj akciji OTKUPILA sve slike za pomoć Nemanji!
Foto: Zorana Jevtić

SVAKA ČAST!

ISPALA JE NAJVEĆI ŠMEKER U SRBIJI! Ceca u dobrotvornoj akciji OTKUPILA sve slike za pomoć Nemanji!

Ceca je u želji da ohrabri malog slikara Farhada i pomogne ozdravljenje malog Nemanje otkupila sve radove dečaka iz Avganistana koji svu svoju zaradu poklanja za lečenje dečaka iz Srbije

Objavljeno:

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović posetila je danas u Krnjači centar za azilante u kojem je smešten Farhad Nuri, 10-godišnji dečak iz Avganistana, talentovani mali slikar koji svojim radovima oduševljava Beograđane.

Međutim, pored talenta za crtanje i slikanje, dečačić ima i urođeni talenat za humanost jer je sav novac od prodaje svojih neverovatnih radova poklonio malom Beograđaninu Nemanji Demčeviću, kojem je novac preko potreban za lečenje.

foto: Zorana Jevtić

ZATO JE BOGINJA! Ceca je danas posetila dečaka u izbegličkom kampu - A TEK DA ČUJETE RAZLOG POSETE! (FOTO)

Mali Nemanja bije najvažniju bitku, onu za život i treba da se podvrgne terapijama u Parizu.

Za to mu fali oko 40.000 evra, pa je najveća srpska estradna zvezda pozvala sve naše građane da učestvuju u prikupljanju ove sume.

foto: Zorana Jevtić

Ceca je u želji da ohrabri malog slikara Farhada i pomogne ozdravljenje malog Nemanje otkupila sve radove dečaka iz Avganistana koji svu svoju zaradu poklanja za lečenje dečaka iz Srbije.

foto: Zorana Jevtić

Nemanji je nakon operacije tumora na mozgu neophodna terapija koja košta 100.000 evra.

Ceca nije krila oduševljenje malim Farhadom rekavši da mu je Srbija drugi dom, njegova druga država i da je zbog okolnosti u kojima se našao sazreo i odrastao, ali zbog toga i naučio kako da čini dobro jer su njemu dobro učinili u tuđoj zemlji, a on sada dobrim vraća.

foto: Zorana Jevtić

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.