SPREMAJU PRAVU SVADBU! Aleksandra i David staju na ludi kamen, DALILA zabranjen gost, a DEJAN?
Foto: Damir Dervišagić

ovaj put je stvarno!

SPREMAJU PRAVU SVADBU! Aleksandra i David staju na ludi kamen, DALILA zabranjen gost, a DEJAN?

Kakva simbolika!

Objavljeno:

Aleksandra Subotić i David Dragojević venčaće se tačno u ponoć 31. decembra 2017. i u novu godinu ući će kao bračni par, saznaje Kurir!

foto: Zorana Jevtić

- Aleksandra i David su se na odmoru dogovorili o venčanju. David je izrazio želju da se venčaju u njegovom rodnom Veterniku, a Aleksandra je pristala. Odabrali su Davidov omiljeni restoran i već su kontaktirali s vlasnikom, a o detaljima će se uskoro dogovoriti. Ovaj period posle izlaska iz vile „Parova“ im je učvrstio vezu i dokazao da funkcionišu kao porodica! Naravno, u planu je i zajedničko dete, ali o tom - potom. Iako David malu Magdalenu, koju je Aleksandra dobila u vanbračnoj vezi sa osuđenim Aleksandrom Čabarkapom, voli i brine o njoj, on hoće i svoje dete - kaže izvor Kurira.

Prema našim informacijama, Aleksandra i David će pozvati njegovog brata Dejana Dragojevića na venčanje, ali njegova devojka Dalila Mujić neće biti na spisku zvanica.

foto: Damir Dervišagić

- Normalno je da Dejan bude tu kad mu se brat bude ženio, ali pobednici „Parova“ je zabranjeno. Aleksandra je čak i htela da je pozove da ne bi njen dever bio u neprijatnoj situaciji, ali David je izričito rekao da njoj nije mesto tu. E sad, da li će Dejan doći bez nje, tek ćemo videti - kaže naš izvor.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.