ONA JE NAJMISTERIOZNIJA ŽENA PEVAČA IKADA: Dino Merlin je sa njom od 17.godine a evo KAKO ONA IZGLEDA! (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić

prva i jedina ljubav

ONA JE NAJMISTERIOZNIJA ŽENA PEVAČA IKADA: Dino Merlin je sa njom od 17.godine a evo KAKO ONA IZGLEDA! (FOTO)

Amela mu je uvek bila najveća podrška u životu, bez nje ne bi bio ovo što sada jeste

Objavljeno:

Dino Merlin je poznat po tome da se skoro uopšte ne pojavljuje sa svojom suprugom u javnosti, tako da je uvek vešto uspevao da izbegne da ih uslikaju zajedno. Danas malo ko zna kako njegova supruga Amela izgleda.

Oni su zajedno od njegove 17. godine, a oženio ju ju kad je imao 21. godinu.

Jedna od retkih zajedničkih fotografija sa njom pojavila se na Fejsbuku (pogledajte OVDE).

Muzičar je uvek isticao da mu je Amela bila najveća podrška u životu i da bez njene ljubavi i požrtvovanosti ne bi uspeo da ostvari tako veliku muzičku karijeru.

Ovo je priča o Merlinovom samom početku:

Majka mu je, ne krije, bila omiljena u društvu. Često je znala posuđivati novac od drugih, da bi nekom drugom pomogla. Iako je rastao bez očinske figure i ljubavi, morao je da nauči da živi s tom činjenicom, no, majci duguje večnu zahvalnost. Upravo zbog toga što nije imao kompletnu porodicu sada svoju čuva kao oči u glavi.

U priči “Sredinom” Dino se priseća kako majka nije bila oduševljena saznanjem da joj se sin želi baviti muzikom, već je, kao uostalom i svaka druga majka, sina radije u budućnosti videla kao inženjera.

foto: Dragan Kadić

No, nijedno zanimanje nije moglo zameniti muziku. Ona je bila njegov život. Kao radničko dete, nije imao mnogo izbora, te je sve morao postići sam, svojim radom i trudom. Kupivši prvu gitaru, posvetio se pisanju pesama. Ne krije da mu je u tome najviše pomogla supruga Amela.

Ako je iko imao sreće u životu pri odabiru partnera i životnog saputnika, onda sam to imao ja. Kao djeca smo se zaljubili, krenuli hodat’, imao sam 17, a moja Amela ni 17 godina – govori Merlin o svojoj supruzi, koja je bila prva osoba kojoj je Dino pustio svoje demo snimke i pitao je šta misli o tome da se počne baviti muzikom.

Rekla mi je: “Počni. Tvoje pjesme su najljepše”. Možete li zamisliti kakav je to bio vjetar u leđa, kada vam osoba koju volite kaže da su vaše pjesme najljepše – kazao je Merlin.

Ovo je pesma posvećena njihovoj ljubavi

Nakon toga, Dino je učinio sve da bi snimio svoju prvu ploču. Vredno je radio, čak i teške fizičke poslove. Diskografske kuće nisu bile zainteresovane za njegove pesme, no producent Muradif Brkić prvi je koji je u grupi “Merlin” video potencijal, verovao je da će Merlin postati velika zvezda i ponudio mu saradnju. Na razgovoru s njim prvi put je Dino probao alkohol. Tada se njegov život u potpunosti promijenio.

foto: Stefan Jokić

Nad ponorom svi se mijenjamo. Tad kad sam tu malu čašicu rakije progutao, nikada nisam mogao da zamislim da ću probati alkohol, ali tad u tom ponoru života, kada sam bio na pola puta između nigdje i nigdje, jer sve što sam imao novaca dao sam u te četiri pjesme, a album ne možeš izdati sa četiri pjesme, i baš u tom trenutku nailazi Muradif Brkić, i ta provalija se preskočila u jednom koraku – priseća se Dino svojih početaka i ‘85. godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.