DOSTA JE BILO ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA! Cecina sestra posle 20 godina odlazi iz vile Ražnatovića
Foto: Zorana Jevtić

lidija prelomila

DOSTA JE BILO ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA! Cecina sestra posle 20 godina odlazi iz vile Ražnatovića

Zajednici je došao kraj

Objavljeno:

Ceca Ražnatović je od početka karijere isticala da joj je mlađa sestra Lidija najbolja drugarica i da pred njom nema tajni, pa ju je neposredno nakon udaje za Željka Ražnatovića Arkana sredinom devedesetih i preselila iz Žitorađe u vilu na Dedinju. Međutim, zajednici je došao kraj! Lidija Ocokoljić odlučila je da sebi, suprugu Predragu i svojoj deci konačno priušti zasebni životni prostor. - Ceca i Lidija su neverovatno bliske, tako je od detinjstva, tako će i ostati. Dok je Arkan bio živ, on je sa zadovoljstvom prihvatio Lidiju. Ona im je pomagala sa odgajanjem Veljka i Anastasije, a kasnije je Ceca njoj uzvratila sa njenom decom. Nikakve svađe ni sada nije bilo, jednostavno, Lidija ima brojnu porodicu čak četvoro dece, i ona i njen muž shvatili su da im treba odvojena kuća. Jeste Cecina vila u Ljutice Bogdana velika, međutim, svaka porodica želi da organizuje život onako kako njoj odgovara. Oni žele i da Ceca napokon ima svoj mir - navodi izvor blizak porodici i dodaje da je pevačica podržala ovu Lidijinu odluku iako joj je isprva bilo teško.

foto: Dragan Kadić

- Ceca je navikla da svaki dan provodi sa Lidijom, da se o svemu dogovaraju, da jedna drugoj pomažu oko dece. Međutim, Cecina deca su već uveliko punoletna, a Lidijina odrastaju i nije im više potrebno toliko nadzora, tako da niti razlozi više ne važe. Ceca je rešila da im pomogne da nađu odgovarajuću kuću na Dedinju, a pomoći će i sa opremanjem, to je za nju posebno zadovoljstvo. Zato je na kraju pao dogovor o selidbi, a i dalje će svi biti blizu i viđati se svakodnevno", zaključuje isti izvor.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, pre dve godine pisalo se da je Lidija uz Cecinu pomoć kupila stan u širem centru grada, u kom će živeti sa porodicom. Međutim, folk diva je to kasnije demantovala, a do selidbe nije došlo.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.