OVO JE UBISTVO, SRAMOTA! Pevačica napala Tanju Savić zbog NOVE PESME, kolege joj se pridružile
Foto: Dragana Udovičić

nije je ispoštavala

OVO JE UBISTVO, SRAMOTA! Pevačica napala Tanju Savić zbog NOVE PESME, kolege joj se pridružile

Poznatu folkerku ovih dana očekuje poziv koleginice koju nije ispoštovala

Objavljeno:

Iako nije poznata kao konfliktna osoba, pevačica Tanja Savić ovih dana imaće posla sa jednom svojom koleginicom, a sve zbog toga što njeno ime nije navela u timu koji je radio na njenoj poslednjoj pesmi simboličnog naziva "Prostakuša".

Naime, pevačica Suzana Branković koja je, po svemu sudeći, pevala prateće vokale u Tanjinoj novoj pesmi, javno se pobunila zbog toga što njeno ime nije navedeno u opisu video-spota na Jutjubu, dok su šminkeri, frizeri, asistenti i modeli uredno potpisani.

foto: Printscreen

- Sve piše, samo ne ko je šta svirao i pevao... Odlepiću - napisala je Suzana u opisu priložene fotografije na Fejbuku, nakon čega su joj punu podršku pružile brojne kolege iz sveta muzike.

U polemiku su se uključili brojni muzičari koji su ukazali da ovakav postupak nije na mestu, a onda je Suzana otkrila šta joj je još zasmetalo.

foto: Printscreen

- Ja ću sad od aranžera da tražim broj pevača i da ih lično zovem i zamolim da sve upišu. Ovo je ubistvo. Ja ovo radim šesti dan, maltene po ceo dan i noc. Piše i ko je uradio prevod teksta na španski koji izgovara narator na početku spota?! Ludilo! - šokirana je bila pevačica, a kako će Tanja reagovati kada bude dobila poziv od muzičarke ostaje da se vidi.

foto: Dragan Kadić

Suzana Branković je, inače, bila članica nekadašnjeg pop sastava "Bjuti kvins", a u svojoj bogatoj muzičkoj karijeri otpevala je veliki broj pratećih vokala za mnogobrojne kolege i njihove hitove.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.