LUKAS MU DOŠAO GLAVE: Branislavin muž završio u bolnici! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/zeljkopasajlija, Damir Dervišagić

čitava stvar je predaleko otišla

LUKAS MU DOŠAO GLAVE: Branislavin muž završio u bolnici! (FOTO)

Bivša devojka Ace Lukasa je za vreme svoje kratke romanse sa folkerom i dalje bila u braku sa Željkom Pašajlijom sa kojim ima sina

Objavljeno:

Branislava Pašajlija i Aca Lukas nedavno su stavili tačku na emotivnu vezu koja je trajala nešto manje od mesec dana. Razlog za prekid romanse navodno je bio taj što se Branislavin muž Željko Pašajlija mešao u njihovu vezu.

foto: Printscreen Instagram

Nakon što se saznalo da je Branislava još uvek zakonski udata za Željka, sa kojim ima sina, biznismen iz Crne Gore se, prema pisanju medija, umešao u njihovu vezu i od Lukasa zahtevao da ostavi Branislavu.

A post shared by Pascha (@zeljkopasajlija) on

Kako se pisalo, pale su i razne pretnje upućene pevačicu, a čudno je što je Aca nakon raskida prekinuo svaki kontakt sa svojom bivšom na čiji sam pomen preza.

Bilo kako bilo, Branislava se sa sinom vratila u svoju rodnu Loznicu, pa su svi pomislili da je na pomolu pomirenje sa njenim mužem.

foto: Printscreen/Instagram/braniiiislava

Ipak, od toga izgleda nema ništa, jer je Lozničanka ponovo uzela svoje devojačko prezime, a Željko je završio u bolnici!

Na sreću, nije u pitanju ništa ozbiljno, već je, kako je sam Pašajlija naveo, u pitanju "punjenje baterija" do čijeg je pražnjenja sigurno došlo usled nagomilanog stresa.

A post shared by Pascha (@zeljkopasajlija) on

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.