VELIKA POLICIJSKA AKCIJA DOŠLA GLAVE UČESNICI PAROVA! Hapsili je zbog droge, provodila se na Maldivima, a sad je PAO i njen pajtos! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

hapšenje se dugo pripremalo

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA DOŠLA GLAVE UČESNICI PAROVA! Hapsili je zbog droge, provodila se na Maldivima, a sad je PAO i njen pajtos! (FOTO)

Istraga ovog slučaja trajala je više meseci i za nju je znao samo mali broj ljudi

Objavljeno:

Radnik Uprave carina N. S. (40), koga su u dugo pripremanoj akciji uhapsili inspektori policijske stanice Čukarica i tim SBPOK-a i kod koga je pronađeno osam paketa marihuane, čija vrednost se procenjuje na oko 20.000 evra, dobar je prijatelj Eme Lapin (23), koja je nedavno takođe bila hapšena.

Osim N. S, lisice na ruke su stavljene i njegovom pomagaču D. V. (39), koji ima debeli dosije. Klupko umešanosti radnika carine u trgovinu narkotika počelo je da se odmotava u nedelju, kada su ih presreli inspektorI iz Čukarice i tim SBPOK-a.

foto: MUP

Istraga ovog slučaja trajala je više meseci i za nju je znao samo mali broj ljudi. Dobijene su operativne informacije, a krenulo se u akciju u nedelju, kada je pribavljeno dovoljno dokaza. Združeni tim sinhronizovano je radio i na parkingu na Banovom brdu ispred jednog tržnog centra dok su u autu sedeli N. S. i D. V., pa im je zakucao na prozor.

- Zbunjeni N. S. i D. V. nisu stigli ni da dignu pogled, a već su ih opkolili operativci policije - objašnjava sagovornik.

Prema njegovim rečima, osumnjičeni nisu pružali otpor, samo su počeli značajno da razmenjuju poglede i da se preznojavaju.

- Usledio je standardni policijski posao, odnosno pretresanje, i u torbi u automobilu je pronađeno oko osam paketa marihuane, nakon čega su osumnjičeni uhapšeni - objašnjava izvor.

S njihovim hapšenjem posao je delimično završen jer se otkrila povezanost N. S. sa nedavno uhapšenom pevačicom „Granda“ i bivšom učesnicom rijaliti programa „Parovi“ Emom Lapin.

A post shared by EMMA LAPIN ?? (@emmalapin) on

Da li je slučajnost što se Emino ime ponovo pojavljuje u vezi sa marihuanom utvrdiće dalja istraga. Za sada samo postoji sumnja da se radi o istoj ekipi, čiji članovi tesno sarađuju. Istragom tek treba da se utvrdi ko je koga uvukao u posao i ko je za koga radio. Takođe, daljom istragom i proverom marihuane treba da se utvrdi da li ona istovetna onoj pronađenoj u stanu Lapinove - rekao je izvor.

A post shared by EMMA LAPIN ?? (@emmalapin) on

Ema Lapin je uhapšena krajem maja ove godine kada su inspektori u iznajmljenom stanu u Novom Beogradu koji ona koristi pronašli oko šest kilograma marihuane. Lapinova se tokom saslušanja branila da droga nije njena i da ne zna kako se našla u stanu koji ona koristi.

Podsetimo, Ema je na društvenim mrežama postavljala fotografije sa egzotičnih putovanja i u skupim automobilima. Ona trenutno snima album prvenac, a jesenas je bila na Maldivima, gde je snimila spot za čak tri pesme. Nakon snimanja spotova na Maldivima otputovala je na Šri Lanku, pa u Dubai.

A post shared by EMMA LAPIN ?? (@emmalapin) on

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.