ŽIVOT JOJ JE POSTAO PAKAO: Lukas je ostavio, mislila je da će se pomiriti sa mužem, ali sad joj je i on zabio nož u leđa! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/braniiiislava

MALO KO SE NADAO DA ĆE JOJ SE OVO DOGODITI

ŽIVOT JOJ JE POSTAO PAKAO: Lukas je ostavio, mislila je da će se pomiriti sa mužem, ali sad joj je i on zabio nož u leđa! (FOTO)

Nakon raskida sa Lukasom, sve joj je krenulo nizbrdo...

Objavljeno:

Iako je njena ljubav sa Lukasom trajala svega nekoliko nedelja, Branislava se verovatno potajno nadala da će mnoge stvari doći na svoje mesto nakon što joj je popularni pevač rekao zbogom.

U međuvremenu se vratila u rodnu Loznicu, pa su mnogi mislili da će naredne dane provesti sa suprugom Željkom Pašajlijom. Međutim, ispostavilo se suprotno, makar ako je suditi po promeni koju je istakla na svom instagram profilu.

Branislava je vratila svoje devojačko prezime Gavrić i sada se tako predstavlja javnosti, što očigledno dovodi do zaključka da se ona razvela od svog nekadašnjeg supruga Željka i da joj pomirenje sa njim, koje je možda planirala, nije pošlo za rukom.

foto: Printscreen/Instagram

Izgleda da nema sreće kada je o ljubavi reč, pa dane u rodnoj Loznici sada provodi samo u društvu sina i bliskih prijatelja.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.