SVI SU MISLILI DA VOLI CECU! Zgodni maneken iz spota pokazao najvažniju ženu svog  života koja je zaista PRELEPA! (FOTO)
Foto: Printscreen

CECIN ANĐEO DRUGOG REDA IZNENADIO

SVI SU MISLILI DA VOLI CECU! Zgodni maneken iz spota pokazao najvažniju ženu svog života koja je zaista PRELEPA! (FOTO)

Za manekenom iz Cecinog spota "Anđeo drugog reda" ludela je cela zemlja

Objavljeno:

Naša najpopularnija pevačica Ceca Ražnatović je za potrebe svog spota "Anđeo drugog reda" snimala na ostrvu Mamula seksi provokativne scene sa prezgodnim manekenom iz Rumunije Florijanom Munteanu.

Naravno, kako to obično biva, mediji su odmah krenuli da povezuju Cecu sa manekenom i spekulišu kako su se za vreme snimanja spota između njih razvile obostrane simpatije.

foto: Printscreen

Ta priča pokazala se kao apsolutno neopravdana, Florijan i Ceca bili su samo jako dobri prijatelji, što su i ostali nakon završetka projekta.

- Odlučili smo da malo probijemo granice, u spotu je mladić iz inostranstva. Nije da se hvalim, ali uvek sam u spotovima imala dobre frajere. Ali nema razloga za spekulacije i nagađanja, iako sam ja slobodna žena i mogu da živim kako sama izaberem - rekla je tada Ceca.

Bilo kako bilo, Florijan je nakon spota dobio armiju fanova iz Srbije, koji ga redovno prate na Instagramu, gde kači fotke svog izvajanog tela.

Međutim, poslednjom objavom oduševio je sve. Pokazao je najvažniju ženu u njegovom životu, njegovu mamu, koja je odmah dobila mnogobrojne komplimente na račun svog izgleda.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.