ONA LADNO ULAZI U NOVI RIJALITI "ZADRUGA"? Nije Ceca, nije Veljko, nije ni Karleuša, ali niste daleko od toga! (FOTO)
Foto: Printscreen / Youtube

i to ne ulazi sama!

ONA LADNO ULAZI U NOVI RIJALITI "ZADRUGA"? Nije Ceca, nije Veljko, nije ni Karleuša, ali niste daleko od toga! (FOTO)

Otkriveno je ko sve od poznatih učestvuje u pregovorima za ulazak u novi rijaliti "Zadruga"

Objavljeno:

Producenti novog rijalitija “Zadruga” pregovarali su sa Nikolinom Kovač i Sašom Kaporom, kao i sa Jadrankom Barjaktarović o učešću u šouu, a još jedna od takmičarki čije se ime pominje jeste i Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, koja je posle Anastasije Ražnatović najpopularnija tinejdžerka u Srbiji.

foto: Printscreen/Instagram/helena_topalovic

Poznati bračni par potvrdio je da je dobio ponudu za učešće u “Zadruzi”.

- Bili smo na razgovoru Saša i ja, ali smo oboje zbog poslovnih i porodičnih obaveza morali da odbijemo. Njihova ideja je bila da nas dvoje kao par učestvujemo u rijalitiju, ali ja nisam mogla da prihvatim, tim pre što ne mogu da zamislim da šest meseci budem odvojena od sina. Sa druge strane, Saša je zbog ugovorenih nastupa morao da propusti ovu ponudu - kaže Nikolina.

foto: Dragan Kadić

Da će u “Zadruzi” učestvovati mnoga poznata imena zna Jadranka Barjaktarović, koja se takođe našla na listi želja producenata.

- Ideja “Zadruge” mi se mnogo dopala i jedva čekam da počne, makar da gledam, kada već zbog poslovnih obaveza ne mogu da učestvujem. Dopada mi se to što će učesnici morati dobro da se pomuče da zarade honorar, a kako sam shvatila, propozicije takmičenja će im dozvoliti da “izađu” u realan svet kako bi potrošili taj novac - kaže Jadranka, ne isključujući mogućnost da producenti izgrade supermarket na samom lokalitetu u Šimanovcima, gde će se šest meseci snimati rijaliti.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.