OD KAFANSKE PEVAČICE IZ BELOG MANASTIRA DO... Prija je nekada bila ravna ko daska, tankih usana i skromne garderobe (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

tad je još bila maloletna

OD KAFANSKE PEVAČICE IZ BELOG MANASTIRA DO... Prija je nekada bila ravna ko daska, tankih usana i skromne garderobe (FOTO)

Aleksandra Prijović danas je jedna od naših najslavnijih pevačica, a svoju karijeru počela je još davnih dana

Objavljeno: 11:40h

Aleksandra je rođena u Somboru, ali je detinjstvo provela u Belom Manastiru, u Hrvatskoj. Od malih nogu je pevala na priredbama i društvenim događajima i već sa 13 godina, snimila je dve pesme: „Majko“ i „Boli svaka tvoja reč“.

Sa 14 godina Aleksandra je počela da peva na svadbama, a nastupala je i po kafanama.

foto: Dragan Kadić

Međutim, 2013. godine je učestvovala u takmičenju "Zvezde Granda" i pobrala veliku popularnost, osvojivši treće mesto. Objavila je dve nove pesme: „Još večeras plakaću za tobom“ i duet „Ma pusti ponos“ koji je otpevala sa Amarom Jašarspahićem, pobednikom takmičenja.

foto: Printscreen/Instagram/aleksandraprijovic

Sledeće godine je promovisala singl „Za nas kasno je“ koji je publika odlično prihvatila, a 2016. godine je izbacila singl „Totalna anestezija“ koji premašio sve rekorde slušanosti.

Od tada Prija postaje jedna od naših najtraženijih pevačica, koja privlači pažnju zahvaljujući svojoj harizmi i atraktivnom izgledu.

foto: Printscreen Instagram

Ipak, na početku karijere, Prijovićeva se dosta razlikovala od one kakvu danas poznajemo, počevši od stila do fizičkog izgleda, u šta se možete uveriti i sami:

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.