BRUTALNA SVAĐA MUSLIMANA I JELENE KARLEUŠE! Zbog njenog nastupa nastao HAOS u Novom Pazaru, a evo i zašto!
Foto: Printscreen Instagram

zamalo skandal

BRUTALNA SVAĐA MUSLIMANA I JELENE KARLEUŠE! Zbog njenog nastupa nastao HAOS u Novom Pazaru, a evo i zašto!

Zbog negodovanja javnosti, zamalo da dođe do skandala sinoć

Objavljeno:

Jelena Karleuša je sinoć održala nastup u Novom Pazaru, koji je propraćen negodovanjem sandžačkih medija i pripadnicima islamske religije, ističući da su njeni nastupi skandalozni zbog skidanja muškaraca.

“U bašti Doma kulture u Novom Pazaru biće organizovan koncert srbijanske pevačice Jelene Karleuše. Nastupi Jelene Karluše praćeni su razvratom i performansima skidanja muškaraca. Međutim, Novopazarci Jelenu pamte po brojnim uvredama i psovkama koje je izrekla na račun vere islama”, objavio je Sandžakpress dan uoči nastupa.

foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

Građani Novog Pazara su svoje negodovanje povodom dolaska Jelene Karleuše izrazili i na društvenim mrežama, gde se mogu pročitati komentari poput:

Pitao bih Ugljanina da li je dozvoljeno u islamu da se plaćaju pevačice, a još one koje su ogrezle u nemoralu kao što je Karleuša? "

"Ja mislim da bi bilo mnogo humanije za taj novac napraviti dom jednom siromahu, nego davati u harem. Ali možda to sufeje odobravaju, pošto i oni imaju te rituale sa muzikom i plesom, i to još u tekijama. Znači, sufizam dozvoljava svašta”.

Novi Pazar je zaista zatvorena sredina, gde su ljudi okrenuti veri i pridržavaju se svih pravila islama. Zbog Karleušinog nastupa naročito su se uznemirile žene, koje smatraju da se ona ponaša sasvim suprotno od onoga kako bi trebalo. Ali svakako među nezadovoljnima ima i muškaraca.

foto: Printscreen

"Njoj zaista nije mesto ovde, zato su neke moje komšije planirale da izađu na ulicu kada ona bude nastupala i tamo iskažu revolt”, izjavio je jedan građanin Novog Pazara za medije.

Naravno, celu situaciju je prokomentarisala i sama Jelena Karleuša, i to komentarom na Facebooku: “Videćemo večeras koliko nisam dobrodošla”.

Nakon koncerta oglasila se i Jelena i to sledećim rečima:

- Iako su neki nebitni lokalni mediji sabotirali moj koncert, pripisujući mi negativnu versku/nacionalističku konotaciju(ej, meni???? Pa mamicu vam vašu, ja sam jedina javna ličnost koja širi versku i nacionalnu toleranciju i ljubav), EVO IM ŠAMARČINA! Ma šta šamarčina, evo im bre kurac!!! Hvala Novi Pazar za divno veče, divna ste publika, zajedno smo oborili sve rekorde posete(a neki se kao bitni fudbal igrao u Skoplju)! Ostanite takvi i ne dozvolite da vas šaka ološa truje verskom i nacionalističkom mržnjom! Vi zaslužujete da pevate i igrate i da budete SREĆNI! Volim vas<3

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.