UKLETE SUDBINE GLUMACA KURSADŽIJA: Životne drame nekada najpopularnijih FACA u regionu!
Foto: Printscreen

tragedija

UKLETE SUDBINE GLUMACA KURSADŽIJA: Životne drame nekada najpopularnijih FACA u regionu!

Život glumaca u Srbiji nije lak

Objavljeno:

Umetnici su danas u nezavidnom položaju, ali čini se da su akteri nekada popularne serije "Kursadžije" nekako posebno na udaru sudbine.

Tako je glumac Branko Babović, poznatiji kao Đura Palica iz "Kursadžija", prošle godine završio u bolnici, gde mu je hitnom operacijom spasen život operacijom debelog creva.

foto: Printscreen

- Bilo je jako kritično. Mislio sam da neće sve dobro proći jer sam dugo trpeo bolove. Srećom, sve je završeno bez većih problema. U bolnici sam trenutno, na VMA. Očekujem da ću za desetak dana biti pušten kući. Sve je ovo prošlo dobro zahvaljujući hitnoj službi VMA i lekarskim timovima koje predvode Milev Boško i Saša Dragović - rekao je Branko Babović.

Glumac Saša Pantić, takođe poznato po serijalu "Kursadžije" zasukao je rukave i sam je ovog leta prodavao karte na šetalištu u Budvi.

Popularni Albanac iz sitkoma se trudi da na pošten način zaradi za hleb i približi pozorište širim narodnim masama.

foto: Printscreen

Ranko Goranović je magistar defektologije, a poznat je po ulozi Gedže u TV i pozorišnom serijalu „Kursadžije“. Punih 19 godina je radio u Vodovodu, a onda dobio otkaz. Sada raznosi pice.

- Desilo mi se ono što se desilo i oko 51% građana u Srbiji koji preživljavaju. To su otkazi i pripremanje za ulazak u Evropu - iskren je Ranko, koji ističe da i pored novog posla nikada nije prestao da se bavi glumom.

foto: Printscreen

- U januaru 2017. godine napunio sam 30 godina staža na sceni! Radim emisiju „Maturanti”, a „Kursadžije” sam napustio davno i nisam radio sa njima dugo. Posle „Kursadžija” nastali su „Maturanti” - kaže Ranko Goranović i dodaje da je sa Sašom Pantićem, tvorcem čuvenih „Kursadžija”, u dobrim odnosima.

Glumac Andrija Kovač, koji je igrao Hrvoja, prvi je dobio otkaz iz "Kursadžija" još 2011. godine.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.