ZA NJEGA JE TREBALO DA SE UDA! Kaća Grujić je pre Buhe i Borisa bila VERENA za dečka koga je retko ko video! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

bila je to velika ljubav

ZA NJEGA JE TREBALO DA SE UDA! Kaća Grujić je pre Buhe i Borisa bila VERENA za dečka koga je retko ko video! (FOTO)

Sa njim je bila pre Borisa Stamenkovića i Nemanje Buhe

Objavljeno: 22:38h

Svima je poznato kako izgledaju Boris Stamenković i Nemanja Buha, muškarci sa kojima je pevačica Katarina Grujić bila u vezi. Međutim, jedan od njenih prethodnih momaka nije dobio toliku medijsku pažnju kao pomenuta dvojica.

Pre ulaska u rijaliti "Farma", Katarina je bila u vezi sa Vladicom Jovanovićem, koji se već dugi niz godina bavi ugostiteljstvom. Ovog dečka je čak Katarina javno prevarila na imanju u Lisoviću sa Stamenkovićem, a nakon rijalitija njih dvoje se više nisu čuli.

Podsetimo, bivši verenik Katarine Grujić Vladica Jovanović tada nije mogao bez pevačica, pa je nakon raskida sa zvezdom “Granda”, smuvao Dariju Stanojević.

Iako je Vladica rekao da nikada više neće biti sa pevačicom, jer ga je Grujićeva povredila kada se nakon veridbe smuvala sa Borisom Stamenkovićem, ipak se predomislio.

"Vladica je bio jako povređen jer je dugo bio sa Kaćom, sa kojom se pre nego što će ona ući u “Farmu” verio. Samo nekoliko dana kasnije, ona ga je prevarila sa Borisom, i to javno", ispričao je tada izvor blizak Vladici.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.