Glogovac NAPLJUVAO pevaljke, A ONDA MU JE RADA MANOJLOVIĆ ODGOVORILA!
Foto: Damir Dervišagić/Public

neće mu se dopasti

Glogovac NAPLJUVAO pevaljke, A ONDA MU JE RADA MANOJLOVIĆ ODGOVORILA!

Nakon što je poznati glumac rekao šta misli o mnogim pevačicama narodne muzike, brojne poznate ličnosti su dale svoj komentar

Objavljeno:

Nebojša Glogovac je podigao veliku medijsku prašinu tako što je negativno komentarisao trenutno stanje na domaćoj javnoj sceni.

Nakon što je poznati glumac rekao šta misli o mnogim pevačicama narodne muzike, brojne poznate ličnosti su dale svoj komentar, a sada im se priključila i Rada Manojlović.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Kako samo glumci? Nikad sportisti, postoje valjda i druge profesije u ovoj zemlji osim glumaca.Nekako njima najviše smetaju pevačice, folk pevačice pogotovo. I sama sam se susrela sa glumicama, "velikim zvezdama"... koje, onako imaju stav prema nama kao da smo mi niža rasa.Ne znam što je to tako. Prva uvek pada po nama. Šta bi trebalo da kaže Šaban Šaulić, ili Lepa Lukić, za sve nas koje ne pevamo kao Šaban Šaulić i Lepa Lukić? - zapitala se Manojlovićeva, kako prenosi "Stars".

- Tržište određuje potražnju i cenu. Ja isto tako mogu da sednem i da se bunim što neko ko možda ne zna da peva - peva i košta možda više od mene, Cece... Ali, ako taj neko ima prođu na tržistu, ako ljudi masovno kupuju karte za njegov koncert, ja samo mogu da vidim šta taj neko radi bolje od mene, pa da naučim nešto, da se snađem u svetu koji je mnogo surov - dodala je pevačica.

(Espreso.co.rs/PulsOnline.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.