ISPLIVAO BOLESNI SNIMAK BIVŠEG UČESNIKA RIJALITIJA! Pre nego što je ubio majku u Zrenjaninu, ŽRTVOVAO JE ŽIVOTINJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

užas

ISPLIVAO BOLESNI SNIMAK BIVŠEG UČESNIKA RIJALITIJA! Pre nego što je ubio majku u Zrenjaninu, ŽRTVOVAO JE ŽIVOTINJE! (VIDEO)

Snimak koji će vas šokirati

Objavljeno:

Rijaliti "Veliki Brat" počeo je sa emitovanjem u Srbiji 2006. godine. Do tada neviđen koncept je odmah osvojio mnogobrojne simpatije gledalaca, a među učesnicima su se našli razni profili ljudi.

Posebnu pažnju privukao je, tada devetnaestogodišnji momak Antal Skendžić, prvenstveno zato što je pred kamerama priznao da je biseksualac.

Ipak, godinu dana kasnije, Antal je stekao još veću "popularnost" zahvaljujući stravičnom zločinu koji je počinio. On je sa samo 20 godina ubio svoju majku Rozaliju u Zrenjaninu. S obzirom na to da je bio mlađi punoletnik koji ranije nije bio kažnjavan, dobio je kaznu zatvora u trajanju od deset godina. Na suđenju je ustanovljeno da je Antal u trenutku kada je počinio ovo jezivo ubistvo bio svestan toga što je uradio i da je njegova neuračunljivost u tom trenutku bila nebitno smanjena.

foto: Printscreen

Skendžić je nedavno izašao iz zatvora. Njega je posle toga bivši dečko Daniel Dženi Pinter javno optužio da mu je pretio smrću.

- Antal i ja smo živeli zajedno, sve smo radili zajedno. Ja sam mu bio kao majka, nova majka, pošto je biološku ubio. Usledili su naši privatni sukobi, a nakon što mi je uzeo srpski pasoš, prekinuo sam i privatne kontakte sa njim. I meni je pretio da će me zaklati kao njegovu pokojnu majku Rozaliju - rekao je nedavno Pinter, koji je prema pisanju medija, zbog pretnji pobegao u Nemačku.

foto: Printscreen

Ovaj snimak je nastao pre svađe i pretnji, a na njemu vidite Skendžića i Pintera koji jure kokošku po kokošinjcu.

"Moramo zajedno da je uhvatimo", čuje se glas jednog od njih, a na to se drugi nadovezuje "hoćemo je zajedno i žrtvovati?", i na to pitanje dobija potvrdan odgovor.

Na kraju snimka vidite kako prestravljenu životinju iznose u dvorište.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.