I KAMEN BI ZAPLAKAO: Zoranov USLOV za ulazak u RIJALITI je da se čovek rasplače: Pokojnoj Jeleni želim da... (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

pretužno

I KAMEN BI ZAPLAKAO: Zoranov USLOV za ulazak u RIJALITI je da se čovek rasplače: Pokojnoj Jeleni želim da... (FOTO)

Tačno je da sam potpisao ugovor i da ću od septembra biti deo rijalitija “Zadruga”, ispričao je Zoran

Objavljeno:

Zoran Marjanović, suprug pokojne pevačive Jelene Krsmanović-Marjanović, čije ubistvo još uvek nije rešeno progovorio je o detaljima ugovora sa produkcijom rijalitija “Zadruga”, ali i o motivima zašto je pristao da se nađe pred kamerama rijaliti televizije.

On je priznao da namerava da učestvuje u ovom programu, ali i otkrio zašto je tražio da mu bude ispunjen jedan poseban uslov - odlazak u crkvu kako bi svojoj Jeleni zapalio sveću!

foto: Nebojša Mandić

- Tačno je da sam potpisao ugovor i da ću od septembra biti deo rijalitija “Zadruga. Nakon što je Jelena, pre više od godinu dana ubijena na najbrutalniji način, deo javnosti, ali i mnogi mediji, su bili ubeđen da sam to ja uradio. A mnogi to misle i danas - rekao je Marjanović koga je policija prvog privela, nakon što je njegova supruga pronađena mrtva u kanalu u Crvenki.

U tome, kaže, i leži njegov motiv za ulazak:

- Želim da ljudima pokažem da nisam monstrum niti ubica, kakvim su me predstavljali pojedini mediji. To mi je bio motiv da uđem, a ne novac, kako su mnogi pretpostavili - kaže Marjanović.

foto: Damir Dervišagić

A kako je jedini staratelj nad ćerkicom Janom, koju je dobio u braku sa brutalno ubijenom Jelenom, Marijanović je otkrio da će, ukoliko ostane duže u rijalitiju, brigu o detetu da prebaci na oca i brata.

- Ukoliko se moj boravak u rijalitiju produži, o Jani će brinuti moja porodica. Tačnije, u planu je da starateljstvo nad ćerkom prebacim na brata i oca. Takođe, jedina stvar koju sam tražio od producenata “Zadruge” bilo je da me dozvole povremene izlaske iz rijalitija, kako bih otišao u crkvu. Vernik sam, važan mi je duhovni život, a još važnije mi je da odlazim u crkvu kako bih Jeleni često palio sveću - zaključio je na kraju Marjanović.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.