SVE TAJNE PORODICE ŽIVOJINOVIĆ: Prošli su kroz težak period, zna se ko je HULK među njima! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

mnogo toga o njima nismo znali

SVE TAJNE PORODICE ŽIVOJINOVIĆ: Prošli su kroz težak period, zna se ko je HULK među njima! (FOTO)

On je ispričao detalje o svojoj porodici, koje bi se malo ko usudio da podeli sa javnošću

Objavljeno:

Stefan Živojinović, stariji sin Lepe Brene, nakon studija u Americi odlučio se za estradnu karijeru i sada je snimio svoju prvu pesmu pod nazivom Druga liga.

On je time privukao na sebe još veću pažnju javnosti, a da stvar bude još zanimljivija, Stefan je u jednom intervjuu ispričao detalje o svojoj porodici, otkrio kako oni žive i podelio iskustva iz svog detinjstva.

Stefan je otvoreno govorio i o Lepoj Breni kao majci.

foto: Zorana Jevtić

“Nije stvarno, nikad mi ništa nije branila. Ni oko škole čak ništa nije zahtevala. Trudila se da steknem osećaj odgovornosti i prema svojim obavezama u školi i prema parama, pa i prema poslu. Odmalena nas je učila kako čime treba da baratamo.”

“Imamo mnogo zahvaljujući njima i svestan sam da živimo u Diznilendu. Svestan sam i toga da je naš život nerealan u odnosu na prosečne živote, ali suština svega jeste to da su oni ni od čega stvorili mnogo, izborili se i ostali normalni. Brena zna da ceni svaki dinar, svaki cent, i to je ono najvrednije što su nama preneli, da cenimo ono što imamo.”

O Stefanovoj porodici dosta se piše, ali on ističe kako se ne plaši da na videlo ispliva i neka njegova tajna.

foto: Printskrin / Instagram / stefanzivojinovic

“Nemam ja šta da krijem. Šta god da se pisalo za nju, pogađalo je i nas, ali to je sastavni deo ovog posla”, rekao je Stefan i prokomentarisao pisanja o tome da je Brena bila žrtva porodičnog nasilja i da je njegov otac maltretira.

“Nije mi to teško palo, mi smo se smejali jer smo znali da to nije istina. Bilo mi je malo krivo što je tako nešto izašlo u novinama jer veoma je retko u današnje vreme da se neko tako lepo slaže kao moji roditelji. Oni su idealan par.”

A ko je bio stroži – Boba ili Brena?

foto: Dragan Kadić

“Oboje su bili pravični, niko nije popuštao. Kada baš nešto zabrljamo, ćale uleti sa forhendom i onda znamo da smo baš pogrešili. Viktor i ja smo bili dileje kao klinci, bili smo opičeni. Najviše smo pravili probleme jedan drugom, tukli smo se, maltretirali, ali volimo se najviše na svetu. Kao klinac nisam mogao da legnem da spavam dok se Filip i ja ne izrvamo.”

Brena je u poslednje vreme imala mnogo zdravstvenih problema, a Stefan je prokomentarisao i taj težak period svog života:

“Više patim kada je njoj teško nego meni. Stvano je imala težak period, mesec i po dana su joj obe ruke bile u gipsu, nije mogla da jede, da se oblači. Mi smo je hranili i pomagali joj koliko god smo mogli. Ja sam se jeo svaki dan i razmišljao što se meni to nije desilo a ne njoj, baš se napatila. Ona je žena hulk, može da preživi šta god hoćeš, stvarno je čudo i divim joj se. Nadam se da ću uraditi jedan odsto onog što je ona uradila i ostati makar deset odsto normalan koliko i ona.”

(Espreso.co.rs/ Izvor: Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.