KARLEUŠA ŠOKIRALA SRBIJU! Nova pesma o REDALJKAMA nad PEVALJKAMA: Evo šta kažu njene koleginice na sve OVO
Foto: Printscreen

strašno

KARLEUŠA ŠOKIRALA SRBIJU! Nova pesma o REDALJKAMA nad PEVALJKAMA: Evo šta kažu njene koleginice na sve OVO

U novoj pesmi Jelene Karleuše govori se o estradnim umetnicama koje od žestokog seksa ne mogu da sednu

Objavljeno:

Mala od skandala rešila je da mržnju koleginica podigne na viši nivo, a najnovijom pesmom, koja treba uskoro da izađe, preti da zarati i sa malobrojnima sa kojima dosad nije ulazila u konflikt. “Izabrane pevaljke” naziv je dugo najavljivanog dueta Jelene Karleuše sa Sajsi MC, u kom “mala od skandala” peva o redaljkama nad pevaljkama. I to toliko žestokim redaljkama, da te neke pevaljke posle toga ne mogu ni da sednu.

Reči refrena koji je dosad jedino poznat u javnosti glase: “Izabrane pevaljke, radimo vam redaljke! Iako vas izje*emo, ne smete da sednete”.

Demo verziju nove pesme, JK je objavila premijerno pre dva dana na “jutjubu”, a upravo je pomenuti deo najviše uzburkao estradnu scenu, tim pre što Karleuša nije otkrila na koje konkretno pevaljke misli.

I dok su mnogi pomislili da se u pesmi obraća dugogodišnjim suparnicama poput Cece, Severine i Dare Bubamare, budući da je sa njima u stalnom sukobu, Karleuša juče nije bila dostupna za komentar, da nam detaljnije pojasni. Međutim, njene kolege jesu.

Iako su mišljenja o novom duetu male od skandala različita, burne reakcije nisu izostale.

foto: Printscreen

Tako Viki Miljković nije želela da komentariše novi Karleušin uradak, jer, kako je objasnila nije stigla da čuje pesmu, baš poput Snežane Đurišić i Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

- Ne želim da dajem površne komentare, pogotovu ne ovim povodom – kratko nam je rekla Miljkovićeva, koja se nebrojano puta našla na udaru Jelene Karleuše tokom poslednje sezone šoua „Zvezde Granda“.

Raspoloženija za razgovor je bila Katarina Živković.

- Karleuša je jedina pevačica na našoj estradi kojoj stoje ovakve pesme. Želim da joj ova pesma bude hit, kao i dve prethodne - rekla je Karleušina mlađa koleginica, očigledno se ne pronalazeći u stihovima.

foto: Zorana Jevtić

S druge strane, Željku Šašiću nije smetalo to što JK u pesmi koristi eksplicitni rečnik, iako takvi tekstovi nisu uobičajeni za pop muziku.

- Što bi Oliver Mandić rekao “sve su seke je*ene”. A mislim da same koleginice najbolje znaju šta se između njih dešava i da li toga, o čemu Karleuša peva, ima kod njih ili nema - rekao je Željko Šašić.

A da toga nema kod koleginica, tvrdi Goca Božinovska, koja se ni najmanje ne pronalazi u tekstu pesme.

- Na ovaj tekst može da se uvredi samo onaj ko se u njemu pronađe. Karleušu obožavam, a ona je prava žena za šou-biznis. Osim toga, dobra je riba, ljudi je vole, a sve što ona otpeva je ljudima zanimljivo - kaže Goca.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.