ČEKA GA OZBILJAN OPORAVAK: Šaban Šaulić ponovo operisan, a ovog puta u pitanju je... (FOTO)
Foto: Printscreen

novi problemi

ČEKA GA OZBILJAN OPORAVAK: Šaban Šaulić ponovo operisan, a ovog puta u pitanju je... (FOTO)

Kralj narodne muzike operisan je pre nekoliko dana

Objavljeno:

I u sedmoj deceniji života Šaban Šaulić vredno snima, nastupa i oduševljava fanove rasute širom sveta, ali ovog leta kralj narodne muzike moraće da prikoči, jer je pre nekoliko dana operisan.

Ovaj put je Šaulić ugradio četiri implantata u donju vilicu i trenutno se oporavlja.

- Šaban i u ovim godinama peva više puta nedeljno, stalno negde putuje i glas ga i dalje odlično služi, ali nedavno je shvatio da ima problem sa zubima koji je i estetske i zdravstvene prirode, pa je rešio da to popravi. Ugradio je implantate ne samo zbog izgleda, o kome kao javna ličnost svakako vodi računa, već i zato da mu se zubi ne bi raslojavali, što može loše da utiče na zdravlje - rekao je izvor blizak Šauliću, i dodao da je pevač ovu intervenciju obavio u Čačku.

foto: Dragan Kadić

- Nije bilo potrebe da se Šaban raspituje o klinikama po Beogradu, a još manje inostranstvu, pošto mu je njegov kum Kole, koji je iz Čačka, preporučio eminentnog stomatologa, inače profesora, tako da je brzo odlučio da to tamo obavi i sada je prezadovoljan rezultatom. Naravno, predstoji mu oporavak zbog koga će morati da smanji obaveze, iako se trudi da odradi većinu dogovorenih nastupa, pa je zato i odložio letovanje u Turskoj, na koje je planirao da ide sa suprugom Gocom - zaključio je izvor, čije navode je potvrdio i sam kralj folka.

- Tačno je da sam imao stomatološku operaciju, ne samo zbog estetike, nego i zbog zdravlja, ali hvala Bogu, sve ide kako treba, dobro se osećam. Ipak, morao sam da otkažem odmor, a postoji mogućnost i da pomerim neke nastupe kako bih se što brže potpuno oporavio, pogotovo zato što me od jeseni čekaju velike obaveze. U pitanju su nove pesme i moja velika oproštajna koncertna turneja koju planiram da održim u salama i halama po Srbiji i regionu - otkrio je Šaulić.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.