NE VERUJE JOJ NIŠTA! Filip teroriše Prijovićku posle nastupa, moraju da pričaju SATIMA!
Foto: Printscreen/ Instagram/ Filip Živojinović

hit

NE VERUJE JOJ NIŠTA! Filip teroriše Prijovićku posle nastupa, moraju da pričaju SATIMA!

Pevačica priznaje da pre svakog nastupa mora da pozove dečka, a kad završi posao, iz hotelske sobe telefonom razgovara s njim satima, sve dok ne zaspe

Objavljeno:

Filip Živojinović postao je ljubomoran kao pas! Otkad je njegova devojka Aleksandra Prijović izdala album „Testament“ i postala još popularnija, najstariji sin Bobe Živojinovića ne može da sakrije ljubomoru.

Folkerka je otkrila da je Brenin pastorak više ne prati na nastupima u inostranstvu, ali prinuđena je da mu se javlja pre i posle svake svirke.

foto: Printscreen Instagram

- Filip me više ne prati na svim nastupima, samo kad sam u Beogradu. Tada sam mu usput, pa dođe (smeh). Napravi nekad izuzetak, kao na primer nedavno u Crnoj Gori. Tamo sam radila, pa smo iskoristili dva-tri dana da malo uživamo na plažama - kaže Prija i dodaje kakve su joj obaveze prema dečku kada nije u Srbiji:

foto: Printscreen Instagram

- Svaki put me pred svirku pita šta se dešava, kako prolaze nove pesme, koliko ima ljudi ili nešto u tom fazonu. Uvek mu pošaljem poruku kad završim svirku, a kad dođem u hotelsku sobu, zovem ga i pričamo satima, dok nam se ne prispava. Pošto smo u poslednje vreme mnogo umorni, gledamo da nam pozivi ne traju mnogo i maštamo da što pre legnemo da spavamo.

Brenina snajka ističe da su ona i Filip ranije imali običaj da, kada nisu zajedno, razmenjuju seksi i provokativne fotografije.

foto: Printscreen/ Instagram/ Aleksandra Prijović

- Ono što mi šaljemo jedno drugom nije za javnost. Ranije je bilo slanja slika, nekih porukica, ali prevazišli smo to. Dugo smo u vezi, tako da sve što treba radimo kod kuće - završava Prija.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.