SVE O DEVOJCI MARIJE ŠERIFOVIĆ: Posle afere sa Elenom Karić, u vezi sa cicom iz LOS ANĐELESA!
Foto: Foto: Kurir

zajedno su već nekoliko meseci

SVE O DEVOJCI MARIJE ŠERIFOVIĆ: Posle afere sa Elenom Karić, u vezi sa cicom iz LOS ANĐELESA!

Šerifovićeva je pronašla sreću u novoj vezi sa atraktivnom devojkom iz Los Anđelesa, zbog koje često putuje u SAD

Objavljeno:

Marija Šerifović ponovo je srećna u ljubavi. Kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, pevačica je u vezi s devojkom koja živi u Americi!

Njih dve su se upoznale preko zajedničkih prijatelja. Marija je odmah otkinula na ovu lepoticu, i to joj je stavila do znanja. Štaviše, zbog nje često odlazi u Los Anđeles. Da se ne radi prolaznoj avanturi, svedoči pevačicin blizak prijatelj.

foto: Zorana Jevtić

- Posle turbulentnog ljubavnog perioda, Marija je konačno našla mirnu luku. Jedna atraktivna Amerikanka joj je ukrala srce. Zajedno su već nekoliko meseci. Odlično funkcionišu i baš im je lepo kad su zajedno. Naravno, kao i dosad, Marija nema nameru da priča o svom ljubavnom životu, niti da novu ljubav predstavlja javnosti - kaže pevačicin prijatelj.

Inače, ljubavni život najpopularnije domaće pop pevačice oduvek je bio intrigantan.

Marija je godinu dana bila u vezi sa Elenom Karić. Nakon veze sa snajkom najbogatije srpske porodice, Šerifovićka je čak dva puta na Instagramu podigla prašinu objavljivanjem fotografija na kojima se vidi ženska ruka.

foto: Kurir

Marija je raspisala i konkurs za mladu, ali je kasnije objasnila da je to bila šala u kojoj je učestvovala i njena prijateljica Jelena Karleuša.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.