Crnogorski milioner zaprosio voditeljku Parova! UMESTO OČEKIVANOG "DA", OVAJ ŠAMAR ĆE PAMTITI ZAUVEK! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

OPALA!

Crnogorski milioner zaprosio voditeljku Parova! UMESTO OČEKIVANOG "DA", OVAJ ŠAMAR ĆE PAMTITI ZAUVEK! (FOTO)

Većina romantičnih prosidbi završava se brakom i srećnim krajem

Objavljeno: 13:06h

Međutim, voditeljka “Parova” Bojana Ristivojević nije prihvatila prsten crnogroskog biznimena, a odmah pošto ga je odbila, spakovala je kofere i vratila se u Srbiju.

Nezvanično, sve se odigralo poput romantičnih scena u bajkama sve do trenutka dok Bojana nije rekla “ne”.

- Bojana je bila u Budvi kod prijatelja, a već godinama u vili pored odmara taj crnogroski biznismen koji je nasledio očevu imperiju. Voditeljka mu je zapala odmah za oko. Međutim, oni se već godinama druže iako je on njoj jasno stavljao do znanja da mu se dopada i često joj pravio iznenađenja - kaže naš izvor blizak Ristivojevićevoj i nastavlja:

ŠTA SI U GRANDOSKOPU? ĆUFTERAŠ, SAKIB ILI KEBO? Pronađite svoj znak i saznajte svoju sudbinu! (FOTO)

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica) on

- Ona je pokušavala na suptilan način da mu objasni da joj se ne dopada, ali to njemu očigledno nije predstavljalo problem da je zaprosi. Mislio je da se on zapravo njoj dopada, ali da ona ne želi da bude sa njim zato što žive u dve različite države. Sve je unapred osmislio i sačekao zajedničko druženje, koje je organizovao Bojanin drug kako bi je pred svima zaprosio. Čak je i vatromet zakazao da bude pušten kada ona kaže “da”. Veče na obali Jadrana u Budvi proticalo je opušteno uz hranu i vino, a onda je usledio šok.

On je izvadio prsten, kleknuo u plićak vode gde je Bojana brčkala stopala i pitao je da se uda za njega. Njen pogled je sve govorio i svima nam je bilo jasno šta će da usledi. Prvo je ćutala šokirana njegovim gestom, a onda mu je rekla da ne zna kako je došao na ideju to da uradi i da je njen odgovor veliko “ne” - objašnjava Bojanin prijatelj koji je bio deo ekipe koja se sa njima provodila te večeri.

Navodno, Bojana je ubrzo napustila parti na obali mora, a sutradan i Crnu Goru. Takođe, ona nije bila raspoložena da priča na tu temu, ali je potvrdila da je odbila prosca.

- Nijednog trenutka mu nisam dala povoda da pomisli kako može da provede život sa mnom. Nadam se da me neće poterati maler sada kada sam odbila prvu prosidbu - kroz osmeh je poručila Bojana.

(Espreso.co.rs / Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.