SVE TAJNE ĆE ISPLIVATI NA VIDELO: Rajko Šerifović ulazi u rijaliti da uništi Mariju! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

otkriće sve o ćerkinim seksualnim sklonostima

SVE TAJNE ĆE ISPLIVATI NA VIDELO: Rajko Šerifović ulazi u rijaliti da uništi Mariju! (FOTO)

Pevačicin otac dobio poziv za TV šou u kojem bi pred kamerama otkrio sve o svojoj popularnoj ćerki i bivšoj ženi, o nasilju u porodici i svom lečenju od alkoholizma

Objavljeno: 19:16h

Rajko Šerifović, otac evrovizijske pobednice Marije Šerifović, dobio je veliki novac da u rijaliti šou-programu koji startuje od septembra ocrni ćerku i njenu majku Vericu Šerifović, saznaje Kurir!

On bi trebalo da otkrije sve o braku s Vericom, kao i o seksualnim sklonostima svoje ćerke jer je, kako tvrdi, vrlo rano primetio da je Marija sklona istom polu. Rajko inače već godinama ne govori ni sa bivšom suprugom ni sa naslednicom, a s Vericom se i sudi.

foto: Damir Dervišagić

- Rajko Šerifović je dobio odličan honorar da uništi ćerku i bivšu ženu, s kojima je u ratu. Ispričaće kada je primetio da je Marija naklonjena istom polu, pričaće i o nasilju u porodici i lečenju od alkoholizma, kao i o kockarskim dugovima - priča izvor blizak produkciji, a sve je potvrdio i Rajko.

- Dobio sam ponudu, polaskan sam, a i imao bih svašta da kažem. To bi mi finansijski pomoglo, jer sam u velikom problemu. Svaki dinar mi treba, imam velike troškove, advokat koji me zastupa radi na veresiju. Pa bivša žena mi duguje 80.000 evra! Nisam bio cveće, ali ipak sam ja stvorio Vericu i Mariju, a sad sam na ulici. Međutim, ne znam da li da prihvatim, budući da imam spor za sporom sa Vericom zbog kuće i ne želim to da odlažem. Zvanično, nisam dao svoj pristanak, ali nisam ni odbio - priča Šerifović.

foto: Dragan Kadić

Njegova jedina sumnja u vezi sa ulaskom u TV rijaliti jeste da li će i Verica Šerifović biti deo toga.

- Šta ako je Verica gurnula neke pare i hoće da me ukopa? Čim me zovu, sigurno su spremili i nekog protivnika. Želim da sve bude čisto, a ne da me montiraju. Organizatori treba da budu malo konkretniji, pa videćemo - kaže on.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.