I DAN DANAS NE PRIČAJU! Ovo je jedina žena koja je uspela da prebije najvećeg SILEDŽIJU estrade! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

imali su jeziv sukob

I DAN DANAS NE PRIČAJU! Ovo je jedina žena koja je uspela da prebije najvećeg SILEDŽIJU estrade! (FOTO)

Dok svi misle da su danas najžešći sukobi na estradi, po svemu sudeći veći skandali dešavali su se pre 20, pa i 30 godina

Objavljeno:

Jedan od skandala na srpskoj estradi o kom se jako malo zna jeste žestoki sukob koji su svojevremeno imali Nada Topčagić i Marinko Rokvić.

foto: Dragana Udovičić

Reč je o fizičkom sukobu, kada je Marinko u kombiju tukao srpsku pevačicu, koja je za jedan beogradski medij progovorila o razlogu zbog kog je Rokviću "pukao film"!

- Jesmo se potukli, počupao me je za kosu. Ja sam njega udarila u cevanicu. To se sve u kombiju dešavalo. A šta se dešavalo? Narod je bio okolo i tražio je slike, ja sam bila jedina žensko. Bio je tu Bora Drljača na turneji, Marinko i ja. Bili smo negde po Lici i po Hrvatskoj, svi smo išli jednim kombijem. I narod je počeo da traži slike, a žuri se na drugi koncert, kasnimo. Ijao, kad su svi opkolili kombi! Ja svima dajem slike, i odjedanput kaže Marinko: "Slušaj ti, kozo jedna! Šta deliš te slike?! Stalno kasnimo zbog tebe!", a ja mu kazem: "Ćuti, bre, ti si ljubomoran na moj uspeh! Što tebi ne traže?!" Eto tako je došlo do toga - rekla je Nada.

Na pitanje da li su izgladili odnos posle incidenta, Nada je bez dlake na jeziku rekla da Rokvić danas ne razgovara sa njom.

foto: Damir Dervišagić

- Sad je najžešće, sad ne pričamo, sad je kraj. Ne znam stvarno zašto se Marinko naljutio na mene, neću da ulazim u to. Poslala sam mu poruku, čula sam njegovu novu pesmu i samo sam mu poslala "Oslična ti je pesma!". I nema odgovora. Opasno je ljut na mene, opasno - otkrila je Topčagićeva.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.