LOPOVI SKONTALI GDE IMA NAJVIŠE PARA! Estrada na meti pljačkaša: Honorari, nakit, dijamanti...
Foto: Printscreen Instagram

ostadoše bez ičega

LOPOVI SKONTALI GDE IMA NAJVIŠE PARA! Estrada na meti pljačkaša: Honorari, nakit, dijamanti...

Oni su bili žrtve, a izgubili su mnogo

Objavljeno:

Kada su razbojništva i pljačke u pitanju niko nije pošteđen, naime oni sa malo više novca su uvek prvi na udaru. Da li je ove godine više lopova ili je estrada na udaru ne znamo ali svakako da je ovog leta više javnih ličnosti bilo na meti pljačkaša. Mi vam u daljem tekstu donosimo najzanimljivije.

Pevačica Jadranka Barjaktarović je ovog leta čak dva puta bila žrtva pljačkaša naime prvi put pevačicu je opljčkao bivši dečko a sada joj je na bazenu u Baru nepoznati počinioc ukrao novčanik sa dokumentima.

Pevačica od početka leta boravi u Crnoj Gori gde nastupa svako veče a dan koristi kako bi se odmori na nekom od mnogobrojnih bazena. Međutim, nedavno, pevačica je ostavila stvari na ležaljci dok je plivala u bazenu a primetila je da joj je nestao novčanik tek kada je krenula u apartman.

Jadranka je u novčaniku imala ličnu kartu i nešto malo novca i vozačku dozvolu.

- Srećom, pasoš nisam ponela sa sobom inače ne bih mogla da putujem i bila bih prinuđena da otkažem sve svirke - rekla je tom prilikom pevačica.

Druga po redu koju je zadesio maler ove vrste je takođe pevačica, Katarina Grujić, ona je na jednom nastupu koji je imala u Nemačkoj ostala bez kompletnog honorara koji je dobila te večeri.

- Sat vremena pre nastupa, Kaća i njeni muzičari došli su u klub gde su ih menadžeri i vlasnik sjajno dočekali. Popili su po piće, proćaskali i tada je Kaća unapred dobila honorar za koncert, koji je odmah stavila u torbicu. Brzo je počela da peva i bilo je stvarno strava, sve dok ona nije rešila da napravi kratku pauzu posle prvog bloka pesama - otkriva bliska Kaćina prijateljica i dodaje da je pevačica iste večeri ostala bez punog iznosa novca koji je te noći zaradila.

Naime pevačica je otišla do toaleta da popravi šminku i kako joj je u tom trenutku zazvonio telefon ona je zanemarila torbicu što je neko iskoristio i iz nje uzeo čitav honorar a ona je to shvatila tek kada je došla u hotelsku sobu.

- Jao, odakle vam to?! Ko vam je to rekao? Stvarno neću da pričam o tome, znate da ne komentarišem takve stvari. Najvažnije je da je meni na nastupu bilo prelepo, da su se svi super proveli, a materijalne stvari mi nikad nisu bile bitne - kratko nam je rekla Kaća povodom ovog događaja.

Ni pripadnike jačeg pola razbojnici nisu zaobišli, naime poznati srpski glumac Dragan Bjelogrlić bio je žrtva pljačkaša na crnogorskom primorju.

Bjela je, kako pise jedan dnevni list, pre dolaska na koncert Željka Joksimovića bio na večeri u Budvi, gde je platio ceh i od tada više nije video novčanik u kojem su mu pored keša bile sve kartice.

Bjelogrlić je sutradan pokušavao da dobije konobare u restoranu gde je sedeo pre koncerta, kao i ljude u diskoteci gde je Željko imao koncert kako bi se raspitao da mu neko nije pronašao dokumenta. On je pozivao i neke prijatelje da mu pomognu, kao i banke u kojima ima otvorene račune kako bi stopirao korišćenje kartica. Bilo je jasno da je Bjelu čitava situacija potresla, ali se trudio da ostane miran i staložen kako ne bi sebi pokvario odmor - priča izvor koji se zatekao na licu mesta.

I poslednja ali podjednako vazna,Tina Ivanović doživela je neprijatnost takođe na letovanju.

Pevačica je na odmor otišla želeći, kao i svi, da se malo opusti, a zapravo je prošla "kao bos po trnju". Naime, odlazak u Bodrum i uživanje na plažama Turske pokvarila joj je krađa vredne ogrlice iz sobe luksuznog hotela.

Naime, reč je o komadu vrednom nekoliko hiljada evra jer je u sebi imao dijamant, ali ova ogrlica je za Tinu imala mnogo veću emotivnu vrednost. To je zapravo bio Zvezdanov poklon njoj za prvu godišnjicu braka, pre deceniju i po.

A post shared by Tina Ivanović (@tinaivanovic) on

- Tina je preplakala veče kada je shvatila da joj nema ogrlice. Sve se odigralo jedno veče posle deset dana boravka u Bodrumu, ona je htela da stavi taj komad nakita, kada je sa Zvezdanom krenula na večernju plovidbu morem. Prevrnula je čitav kofer i ormar kako bi našla nakit, ali uzalud. Zvezdan ju je čak u jednom trenutku pitao da li je sigurna da ju je ponela na more, ali je ta mogućnost otpala zato što je pevačica ogrlicu imala na sebi kada su dolazili u hotel i seća se da ju je ostavila u kutiji za nakit, ispod ogledala u sobi - kaže izvor blizak ovom bračnom paru.

Ona je tim povodom izjavila : "Šta je bilo, bilo je. Naravno da sam bila besna, ljuta, ali nadasve tužna jer to je ogrlica koja je svemu odolela za ovih 15 godina. Emotivno sam bila potpuno uništena, ali vreme ne mogu da vratim, niti okolnosti da promenim. Zvezdan je naručio identičnu da mi se izradi"

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.