DOŽIVELA JE TRAGIČAN GUBITAK NA MORU: Naša pevačica potpuno emotivno uništena
Foto: Printscreen Instagram

velika šteta

DOŽIVELA JE TRAGIČAN GUBITAK NA MORU: Naša pevačica potpuno emotivno uništena

Preplakala je veče...

Objavljeno:

Pevačica Tina Ivanović je na letovanje otišla želeći, kao i svi, da se malo odmori, a zapravo je prošla "kao bos po trnju". Naime, odlazak u Bodrum i uživanje na plažama Turske pokvarila joj je krađa vredne ogrlice iz sobe luksuznog hotela.

Reč je o komadu vrednom nekoliko hiljada evra jer je u sebi imao dijamant, ali ova ogrlica je za Tinu imala mnogo veću emotivnu vrednost. To je zapravo bio Zvezdanov poklon njoj za prvu godišnjicu braka, pre deceniju i po.

A post shared by Tina Ivanović (@tinaivanovic) on

- Tina je preplakala veče kada je shvatila da joj nema ogrlice. Sve se odigralo jedno veče posle deset dana boravka u Bodrumu, ona je htela da stavi taj komad nakita, kada je sa Zvezdanom krenula na večernju plovidbu morem. Prevrnula je čitav kofer i ormar kako bi našla nakit, ali uzalud. Zvezdan ju je čak u jednom trenutku pitao da li je sigurna da ju je ponela na more, ali je ta mogućnost otpala zato što je pevačica ogrlicu imala na sebi kada su dolazili u hotel i seća se da ju je ostavila u kutiji za nakit, ispod ogledala u sobi - kaže izvor blizak ovom bračnom paru.

- Ona je istog trenutka alarmirala sve u luksuznom hotelu, gde su kamere postavljene svuda, ali na snimcima iz hodnika se ne vidi da je bilo ko osim spremačica ulazio u njihovu sobu. Dodatni problem je to što je balkon njihove mini vile, u okviru ovog kompleksa gde su odseli, bio u prizemlju, a Tina dva dana nije zatvorila vrata pa je bilo ko od gostiju mogao da upadne i uzme sve što poželi. Glavni menadžeri hotela krađu su prijavili policiji, ispitane su i spremačice koje su bile zadužene za njihovu sobu.

Iako se potresla zbog nemile situacije, Tina je ipak uspela da se sabere i nastavi provod.

- Šta je bilo, bilo je. Naravno da sam bila besna, ljuta, ali nadasve tužna jer to je ogrlica koja je svemu odolela za ovih 15 godina. Emotivno sam bila potpuno uništena, ali vreme ne mogu da vratim, niti okolnosti da promenim. Zvezdan je naručio identičnu da mi se izradi - kaže Tina.

(Espreso.co.rs/Blic Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.