VATRENA STIHIJA OKRUŽILA LAPSUS BAND: Prekinuto snimanje spota zbog požara
Foto: Promo

Nastavak uskoro

VATRENA STIHIJA OKRUŽILA LAPSUS BAND: Prekinuto snimanje spota zbog požara

Ne odustaju

Objavljeno: 12:10h

Požari koji su naneli velike štete duž mediterana u Crnoj Gori su pod kontrolom, ali da opasnost i dalje vreba uverili su se članovi "Lapsus band-a" koji su zbog požara prekinuli snimanje novog spota.

Članovi najveće regionalne muzičke internet senzacija ovih dana vredno nastupaju, ali kao što su i obećali, ne zapostavljaju ni nove pesme pa su tako nedavno snimili numeru pod nazivom "Čekaj me".

Već po tradiciji, odlučili su da snime i spot za pesmu i odabrali su nekoliko lokacija na jadranskom primorju medju kojima je i napistena tvrdjava nedaleko od Tivta.

Međutim, kada su dosli na lokaciju, nisu stigli ni da raspakuju opremu a već im je prišao čovek iz Dobrovoljnog Vatrogasnog Društva koji je patrolirao po okolini.

"Dok smo mi birali najlepše kadrove, čovek je prišao i ljubazno nas upozorio da vatra nije u potpunosti ugašena i da jedan manji požar tinja na manje od kilometar odatle. Rekao nam je da nam ne preporučuje nikako da se zadržavamo tu. Znajući šta se sve dešavalo poslednjih dana i koliko je vata opasna, odmah smos e spakovali i otišli. Morali smo da pravimo male izmene u scenariju, ali šta da se radi, bezbednost je nanprvom mestu", rekli su članovi najpopularnijeg mladog benda na Balkanu.

Oni su uprkos ovome priveli kraju snimanje i nastavili svoju veliku letnju turneju koja je rasprodana još pre nekoliko meseci i na kojoj obaraju rekorde u poseti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.